Man dodelijk geraakt door vrouw in het verkeer – man kwam plotseling de weg op – politie Suriname – video

overleden Suriname

Lees hier het officiële politiebericht omtrent een dodelijk ongeval in Suriname. Een man kwam hierbij om het leven. De man kwam vanuit een inrit plotseling de weg op.

[quads id=1]

Hij verleende geen voorrang. Bekijk het bericht voor meer details omtrent het ongeval en de identiteitsgegevens van het slachtoffer. Kijk ook naar een korte video. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden veel sterkte toe. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Aanrijding met dodelijk afloop. De politie van het bureau Leiding kreeg op zondagmorgen 19 april de melding van een aanrijding met dodelijk afloop te Leiding 8. Op de plek van het gebeurde trof de politie het levenloze lichaam van een man aan. Het ontzielde lichaam lag langs de weg.

[quads id=1]

Geen voorrang

De overledene bleek de 79-jarige bromfietser Bisoenpersad Jialal te zijn. Uit het voorlopig onderzoek is gebleken dat de heer Jailal vanuit een inrit de rijweg opreed zonder voorrang te verlenen aan het recht doorgaand verkeer.

Geldig rijbewijs

Op dat moment kwam een autobestuurster aangereden en kon niet voorkomen dat zij de bromfietser aanreed.

[quads id=1]

De automobiliste is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Deze zaak is voor verder onderzoek, door de politie van het bureau Leiding, overgedragen aan de collega’s van de Verkeersunit Wanica.

Bekijk hier een korte video van het ongeval:

Bron: Politie Suriname

Aanrijding met dodelijk afloop


U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland