Slachtoffer steekpartij Amsterdam overleden – video’s

overleden Amsterdam
Triest. Half Nederland was gisteren getuige van een vreselijke steekpartij in Amsterdam Zuid Oost. Veel mensen vragen zich af of de man nog leeft.

[quads id=1]

Helaas. De man (meneer Benchi op de foto) is overleden. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie over de steekpartij en kijk ook naar de video’s erover. (beelden kunnen vervelend overkomen, houdt u daar rekening mee). Geef het door aan anderen. Wellicht kan iemand de politie helpen in het onderzoek. Ze zijn namelijk opzoek naar getuigen Kunnen we afspreken om een beetje liever te zijn voor elkaar? Vooral nu! #coronacrisis  Sterkte aan de nabestaanden

[quads id=1]

Overleden Amsterdam

AT5 schreef het volgende: Slachtoffer steekpartij Venserpolder overleden aan verwondingen.

Het slachtoffer dat gisteren zwaargewond raakte bij een steekpartij in de Venserpolder in Zuidoost, is in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen. Het gaat om een 53-jarige man uit Ouderkerk aan de Amstel.

De politie

De politie heeft vannacht iets voor 2.00 uur een 48-jarige verdachte uit Hilversum aan kunnen houden. De recherche doet nog onderzoek naar de omstandigheden rondom het steekincident.

[quads id=1]

Het slachtoffer werd gisteravond zwaargewond op straat in de Agatha Christiesingel aangetroffen. Na reanimatie werd hij overgebracht naar het ziekenhuis. Op sociale media gingen beelden rond van het incident.

Ruzie

Op een van de video’s is te zien dat twee personen ruzie hebben op straat en dat het slachtoffer wordt gestoken. Hij zakt even later in elkaar. Kort daarna rijdt er een auto weg. Naast het slachtoffer blijft er ook nog een andere persoon achter.

[quads id=1]

Getuigen

Vandaag zal de verdachte worden gehoord. De politie is nog op zoek naar getuigen. 

overleden Amsterdam

Het zou gaan om deze meneer Benchi (foto binnengekomen via Facebook):

overleden Amsterdam

[quads id=1]

[quads id=1]

Bron: AT5

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland