Politie Nederland dringend opzoek naar 13-jarig vermist meisje

vermissing Nederland
Hierbij een dringend bericht van vermissing. De politie in Nederland vraagt hierbij jullie medewerking. De 13-jarige Lina is spoorloos. Weet iemand misschien waar ze is?

[quads id=1]

De politie en haar familieleden maken zich ernstig zorgen. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent haar identiteit en signalement. Geef het bericht door aan de mensen in Nederland. Weet je waar ze is? Bel dan de politie. Lina, ga aub naar huis.

[quads id=1]

Vermissing Nederland

Hart van Nederland schreef het volgende: Politie op zoek naar vermiste 13-jarige Lina Balilou uit Utrecht. De politie in Utrecht is op zoek naar de 13-jarige Lina Balilou. Een woordvoerder noemt het een zorgelijke vermissingszaak en roept mensen die informatie hebben over de vermissing contact op te nemen.

[quads id=1]

Tiener

De tiener heeft vanochtend tussen 7 en 8 uur haar huis verlaten en is sinds dat moment spoorloos. Ze heeft geen persoonlijke spullen zoals pinpas, OV-kaart en identiteitskaart meegenomen.

Lina Balilou is 1 meter 55 lang, heeft bruine ogen en donkerbruin haar. Haar familie en de politie maken zich zorgen en willen haar zo snel mogelijk vinden.

[quads id=1]

Informatie gezocht

De politie is op zoek naar het meisje en roept mensen met informatie contact op te nemen. Dat kunt u doen via een tipformulier of bellen via 0800-6070.

vermissing Nederland

Bron:
Politie en Hart van Nederland

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland