Minder doden in Nederland – Meer dan 1000 nieuwe besmettingen binnen 1 dag gemeld – video

overleden Nederland
Elke dode is er natuurlijk 1 teveel, maar we zijn wel lichtelijk positief vandaag. Er zijn namelijk ‘maar’ 83 nieuwe sterfgevallen gemeld vandaag.

Dat heeft het RIVM zojuist bekend gemaakt.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. Bokser Danyo vertelt hoe je je conditie op peil kunt houden. Bekijk zijn interessante video en geef het door aan een ieder. We streven natuurlijk naar 0 doden. Dus houden jullie je aub wel aan de veiligheidsvoorschriften. Er sterven minder mensen maar corona is er nog steeds! Er zijn overigens ook meer dan 1000 nieuwe bevestigde besmettingen gemeld. Dus het groeit helaas nog steeds.

[quads id=1]

Coronavirus Nederland

Nu.nl schreef het volgende: Minder nieuwe sterfgevallen (83) en ziekenhuisopnames (110) coronavirus. Het RIVM meldt zondag in zijn dagelijkse update 83 nieuwe sterfgevallen als gevolg van het coronavirus. Dat is minder dan precies een week geleden: toen was er sprake van 94 sterfgevallen. Ook het aantal nieuwe ziekenhuisopnames (110) is kleiner dan vorige week zondag: toen telde het RIVM 196 nieuwe gevallen.

Laatste 24 uur

Belangrijke kanttekening is dat de sterfgevallen en ziekenhuisopnames niet allemaal in de laatste 24 uur hebben plaatsgevonden. Sommige patiënten worden pas dagen later gemeld bij het RIVM.

[quads id=1]

Het totale aantal bevestigde doden door het coronavirus in Nederland staat nu op 3.684. Verder zijn in totaal 9.704 patiënten in het ziekenhuis opgenomen of opgenomen geweest.

Meer dan duizend nieuwe besmettingen

Tot slot zijn er 1.006 nieuwe bevestigde besmettingen met het COVID-19-virus bij het instituut bekend. In totaal zijn nu 32.655 personen in Nederland positief getest.

Cijfers liggen in werkelijkheid hoger

In werkelijkheid zijn meer mensen besmet geraakt met het virus en aan de gevolgen daarvan overleden dan is gemeten. Doordat niet iedereen op het coronavirus wordt getest, worden niet alle besmettings- en overlijdensgevallen in de officiële statistieken opgenomen.

[quads id=1]

Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) maakte vrijdag bekend dat vorige week in totaal ongeveer tweeduizend méér mensen zijn overleden dan gemiddeld in de eerste tien weken van dit jaar.

Bekijk de nieuwe video’s:

Wat moet je als professionele sporter nou toch doen tijdens het coronavirus? Hoe houd je je conditie op peil? Hoe zorg je ervoor dat je niet ziek wordt? Bokser Danyo vertelt:

Bron: Nu.nl

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland