Gestrande passagiers zonder ticket kunnen ticket kopen bij SLM – Amsterdam Paramaribo

KLM Suriname SLM vakantie

Opgelet!! Hierbij wat extra informatie voor de gestrande Surinamers in Nederland. Morgen komt er een vliegtuig vanuit Amsterdam naar Paramaribo

[quads id=1]

Passagiers die niet over een SLM-ticket beschikken, kunnen bij het SLM-passagekantoor op Schiphol een one way ticket aanschaffen. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de kosten, contactgegevens etc. Geef het door aan belanghebbenden!!

[quads id=1]

Nederland Suriname

NII Suriname schreef het volgende: De eerste repatriatievlucht van Amsterdam naar Paramaribo wordt morgen, 20 april 2020, uitgevoerd door de SLM.

De aanmeldtijd op de internationale luchthaven Schiphol is vastgesteld op 07:45. Op alle vertrekkende passagiers wordt een beroep gedaan om ruim op tijd aanwezig te zijn, vanwege de extra COVID-19 screening die zal worden uitgevoerd. De afspraak is dat passagiers ook worden gebeld door de SLM.

[quads id=1]

Aanschaf one way ticket

Passagiers die niet over een SLM-ticket beschikken, kunnen bij het SLM-passagekantoor op Schiphol een one way ticket aanschaffen voor 700 Euro. Betalen kan met een Nederlandse pinpas of contant met gepast geld. De betaling kan ook digitaal worden gedaan op de SLM-bankrekening in Nederland door middel van internetbankieren op de volgende rekeningnummers:

[quads id=1]

ABN: NL29ABNA0540127272

ING: NL52INGB0667598480

SLM Kantoor

Voor meer informatie met betrekking tot de repatriatievlucht kan contact worden gemaakt met de SLM of het Consulaat-Generaal in Amsterdam:

* SLM

Tel: 020-6262060 / 010-4364200 tussen 10:00u en 16:00u

* Consulaat-Generaal van de Republiek Suriname te Amsterdam

Tel: 0031-20-6426137 of 0031-20-5481713

Email:[email protected]; [email protected] en [email protected]:

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland