Bekendmaking: Pensioengelden Suriname uiterlijk MORGEN uitbetaald

pensioen Suriname

Hierbij een belangrijke mededeling voor de pensioen gerechtigden in Suriname. Er was hier en daar wat onzekerheid ontstaan omtrent de uitbetaling van het pensioen.

[quads id=1]

Goed nieuws: Alle pensioengelden worden uiterlijk MORGEN uitbetaald. Dat staat in het officiële bericht van de regering. Bekijk de link om het te lezen en geef het door aan belanghebbenden!

[quads id=1]

Pensioen Suriname

NII Suriname schreef het volgende: Alle pensioengelden uiterlijk maandag 20 april uitbetaald. Het deel van pensiongerechtigden dat vooralsnog geen beschikking heeft over hun pensioenuitkering zullen dat maandag wel kunnen.

De president

[quads id=1]

Deze verzekering geeft het staatshoofd van de Republiek Suriname Z.E. Desire Bouterse. Het staatshoofd voerde hierover overleg met de minister van Financiën, Gillmore Hoefdraad en de Governor van de Centrale bank van Suriname, Maurice Roemer. De president betreurt het dat nog niet elke gerechtigde het pensioen heeft ontvangen, dit is ook de reden geweest voor zijn interventie.

[quads id=1]

Bron: NII Suriname
https://www.deboodschap.today/alle-pensioengelden-uiterlijk-maandag-20-april-uitbetaald/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland