Onze zus Naomi (Jessica) Kwasiba is plotseling overleden in Paramaribo – video

overleden Paramaribo
Zomaar, zo ineens, zo jong. Ze was niet eens ziek. Jessica is er niet meer. Haar dood heeft ons verrast

Hierbij maken de families Pinas, Kwasiba, en Wijndal mede namens alle familieleden in Nederland, Suriname en Frankrijk het trieste en zeer plotselinge overlijden bekend van Naomi Kwasiba. Velen kennen haar als Jessica. Ze was 34 jaar.

[quads id=1]

Ze is gisteren plotseling overleden in het ’s lands Hospitaal te Paramaribo. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de andere foto en video’s die de familie heeft gedeeld. Wij van FamilieNieuws wensen de families heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen dat kan.

[quads id=1]

Onze nicht, zus, tante en vriendin

Naomi Susan Kwasiba
(Jessica)

is plotseling overleden.
Geboren 1 december 1985 – Ze overleed gisteren 17 april 2020 in het ’s Lands hospitaal te Paramaribo. Ze was 34 jaar

De diepbedroefde nabestaanden:

Vader Nelson Kwasiba
Moeder Jolanda Wijndal
Broer Kwasiba Sergio
Zus Kwasiba Ivette
Zus Melen Ronata

Zusje Iraida Leidser
Broer Body
Ben Wijndal
Anoeshka
Wendy Wilson
Kessedy Pinas
Rofles Pinas

Condoleance adres:
Fatuswietistraat 7 Wintiwai te Paramaribo

Berichten omtrent de uitvaart volgen nog

De families Pinas, Kwasiba en Wijndal missen haar heel erg

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland