Mijn broer 48-jarige Lucien Albitrouw uit Suriname is er niet meer

overleden Suriname
Een broer verliezen betekent meer dan iemand verliezen van wie je veel houdt. Het betekent ook het verlies van een gedeeld verleden.

Met deze woorden maakt Elfriede Papotto mede namens de familie Pansa het overlijden van haar broer Lucien Albitrouw bekend. Hij is 48 jaar geworden.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. De uitvaart vindt VANDAAG plaats in Suriname. Geeft u het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen Elfriede heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Wees mij genadig, o Here, want ik ben benauwd;
van verdriet verkwijnt mijn oog, mijn ziel en mijn lichaam.

Psalm 31:10

Diepbedroefde zus Elfriede Papotto en familie Pansa maken bekend dat van hen is heengegaan op 12 april 2020 hun broer, neef en oom

Lucien David Albitrouw

Hij was 48 jaar jong

De uitvaart is vandaag 18 April 2020 te Marchallkreek in het district Brokopondo in Suriname

RIP lieve broer, neef en oom

[quads id=1]

overleden Suriname

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland