Besmette tiener is 1 van de 142 nieuwe doden in Nederland – video

overleden Nederland
Het aantal doden met corona in Nederland is wederom gestegen. Binnen 24 uur zijn er 142 extra doden genoteerd. Het totaal staat nu op 3601. 1 van de doden is een tiener!

[quads id=1]

1140 besmettingen zijn erbij gekomen. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de zojuist bekendgemaakte cijfers van het RIVM. Lang niet iedereen die door het coronavirus komt te overlijden wordt meegeteld. Omdat ze niet zijn getest en buiten het ziekenhuis sterven. De cijfers kunnen dus veel hoger zijn. Bekijk een belangrijke video daarover. Geef het door aan belanghebbenden. Belangrijk is nog steeds: Handen wassen, 1,5-2 meter afstand houden en blijf binnen als je niet de straat op moet! Houden jullie je nog aan de regels of zijn jullie ook soepeler geworden?

[quads id=1]

De Telegraaf schreef het volgende: RIVM: dodental corona stijgt met 142 naar 3601, onder hen een tiener. Het coronavirus heeft tot nu toe aan zeker 3601 mensen het leven gekost in Nederland. Bij het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) zijn 142 nieuwe meldingen binnengekomen over sterfgevallen van de diverse GGD’en.

Onder de gemelde overledenen is ook een jonge patiënt in de leeftijdscategorie 15 tot 19 jaar. Het betreft volgens het RIVM een meerderjarig persoon met „onderliggend lijden.”

[quads id=1]

De cijfers geven niet het werkelijke aantal overledenen weer, omdat de registratie diverse beperkingen kent. Wanneer iemand overlijdt aan het coronavirus, wordt dat vaak pas een of meerdere dagen later doorgegeven. Mensen die aan Covid-19 overlijden zonder dat ze daar positief op zijn getest, ontbreken in de statistieken.

Het RIVM meldt zaterdag verder 129 nieuwe ziekenhuisopnames. Daarmee wordt de dalende lijn voortgezet. Ook het aantal gemelde patiënten dat overlijdt neemt af, constateert het RIVM. Dat gaat echter minder snel dan de ziekenhuisopnames. „Dit komt waarschijnlijk doordat de tijd tussen besmetting en overlijden langer is dan de tijd tussen besmetting en ziekenhuisopname.”

[quads id=1]

Het totaalaantal positief geteste personen op het coronavirus staat nu op 31.589, een stijging van 1140 ten opzichte van vrijdag.

Video:

Bron: Telegraaf Nederland

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland