Video herhaling les 1 -Afstandsonderwijs Suriname straks op alle kanalen en via social media te volgen!

onderwijs Suriname
Gisteren zijn we in Suriname begonnen met afstandsonderwijs via de televisie. Binnenkort zullen nog meer kanalen meewerken. De uitzendingen zijn ook op andere tijdstippen (je eigen tijd) via social media te bekijken.

[quads id=1]

Bekijk hier nogmaals de eerste les van gisteren. Let op vandaag is er weer een nieuwe les. Daar heb je een aantal spullen voor nodig. Bekijk de link voor meer informatie en lees de belangrijke brieven hierover. Deel het met een ieder zodat ze op de hoogte zijn en zich kunnen voorbereiden! Bekijk ook het schema van volgende week. Het betreft verschillende leerjaren. Maar uiteraard mag het hele gezin meekijken. En, wat vonden jullie ervan? Is alles te volgen?

[quads id=1]

Onderwijs Suriname

Hier treft u het programma van het afstandsonderwijs aan. De lessen zijn vanaf gisteren, 16 april 2020, te volgen op de televisie. De filmpjes zullen ook te zien zijn via het social mediakanaal van het NII.

De televisiestations die nu de uitzendingen zullen doen ten behoeve van het Afstandsonderwijs zijn:

Government TV (8.3)
TV Binnenland (8.6)
Rasonic TV (7.1 en 7.4)

Ook via DNA TV, Dime TV en ATV zullen de lessen binnenkort te volgen zijn. De uitzendingen zijn op de weekdagen dagelijks om 09.00 uur a.m. Herhalingen zijn in de middag. In het weekend worden de uitzendingen nogmaals herhaald. Zie het uitzendschema met de desbetreffende dagen en tijden.

[quads id=1]

onderwijs Suriname

onderwijs Suriname
Het schema van volgende week

Bekijk hier de eerste lste van B-streaming:
BESTREAMING: LES 1 HYDROPONICS

[quads id=1]

Laptop maken

Mis de volgende les Natuuronderwijs niet en leer je eigen laptop maken!
Voor deze les heb je nodig:
– Karton
– Schaar
– Lijm

onderwijs Suriname

Social media

[quads id=1]

Vergeet niet na de les een foto te posten met je eigengemaakte laptop op social media en TAG het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur.

Knowledge for Everyone
Lees onderstaande brieven vanuit het ministerie voor extra info

[quads id=1]

Een overzicht van het uitzendschema van de lessen is te zien op de NII FB-page en de website van: covid-19.sr, education.gov.sr en de Facebookpagina van het ministerie van onderwijs. Tevens proberen wij van FamilieNieuws u zo veel als mogelijk op de hoogte te houden. Blijf ons volgen.

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland