Video’s – De partiële of gedeeltelijke lockdown in Suriname

lockdown Suriname

Video’s – We zitten al langer dan 2 weken in Partiële lockdown! Van 20.00 uur tot 6.00 uur mogen we niet op straat. Een soort van AVONDKLOK dus. Hoe ervaren jullie het tot nu toe?

[quads id=1]

Helaas hield nog niet iedereen zich aan de regels. Bekijk samen met je gezin de officiële video van het ministerie voor extra uitleg. Luister wat de politie te vertellen heeft en kijk mee naar hetgeen ze zoal meemaken op de weg.

Vlog

Kijk ook naar andere video’s die wij voor jullie hebben verzameld. Een aantal bekende vloggers hebben ook wat video’s gedeeld. De periode van de P-lockdown is verlengd. Zijn jullie het hier mee eens? Of willen jullie ook dat alles nu weer normaal wordt? P.s. God Job Suriname en Surinamers, dankzij jullie inzet groeit het aantal besmettingen NIET!

[quads id=1]

Partiële lockdown Suriname

De partiële of gedeeltelijke lockdown in Suriname, en wel van 20.00u – 06.00u, gaat onverkort door. Deze maatregelen zijn door de overheid getroffen om zo de samenleving te beschermen tegen het Coronavirus COVID-19. Het Nationaal Informatie Instituut heeft beelden vastgelegd over de patrouille werkzaamheden gedurende de gedeeltelijke lockdown.

Video’s

[quads id=1]

Bekijk de officiële video van het ministerie en kijk ook naar wat andere video’s die wij voor jullie hebben verzameld.

[quads id=1]

[quads id=1]