Dodental in Nederland gestegen met 181 naar 3315 Totaal zijn er 29.214 officiële besmettingen – video

overleden nederland

De nieuwe cijfers van het RIVM omtrent het coronavirus in Nederland zijn zojuist bekend gemaakt. Er zijn helaas weer 181 dodelijke slachtoffers bijgekomen! Een lichte daling. Gisteren waren dat er 189

[quads id=1]

Bekijk de cijfers voor meer informatie omtrent het totaal aantal besmettingen, die ziekenhuisopnames etc. In een ziekenhuis in Nederland voeren artsen en verpleegkundigen een hevige strijd tegen het coronavirus. Bekijk de indrukwekkende beelden daarvan. Het coronavirus is echt, heel echt! De beelden liegen niet. Het is heel confronterend want iedereen kan het krijgen!! Dus ook gezonde mensen met een gezond gewicht die jonger zijn dan 40! De artsen vertellen hun verhaal. Onvoorstelbaar en hartverscheurend.

[quads id=1]

coronavirus Nederland

Telegraaf.nl schreef het volgende: RIVM: aantal coronadoden stijgt met 181 naar 3315. Het aantal Nederlanders van wie vaststaat dat ze door het coronavirus zijn overleden, is gestegen naar 3315. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft de afgelopen 24 uur 181 nieuwe meldingen over sterfgevallen gekregen van de GGD’en in het land. Woensdag waren dat er 189.

Later doorgegeven

[quads id=1]

Wanneer iemand overlijdt aan het coronavirus, wordt dat vaak pas een of meerdere dagen later doorgegeven. De cijfers willen dus niet zeggen dat de nieuwe coronadoden die nu zijn gemeld ook allemaal in de afgelopen 24 uur zijn overleden.

ziekenhuis

De coronamaatregelen lijken effect te hebben. Sinds het begin van deze maand is er een dalende trend te zien in het aantal sterfgevallen en ziekenhuisopnames.

Totaal

[quads id=1]

Het aantal nieuw gemelde besmettingen is 1061. In totaal zijn er nu 29.214 besmettingsgevallen bekend. Doordat lang niet iedereen getest wordt, ligt het werkelijke aantal besmettingen hoger.

Bekijk hier de video vanuit een IC afdeling in een ziekenhuis in Nederland:

Bron: Telegraaf Nederland

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland