Video en foto’s – Vrouw uit Suriname verliest man en blijft alleen achter met 7 kinderen

Moeder Suriname
Een triest verhaal. Bekijk hier een video over een jonge moeder van 7 kinderen. Haar man is een maandje terug overleden. Ze zijn aan hun lot overgelaten. Zij en haar kinderen verblijven in zeer trieste omstandigheden.

[quads id=1]

Bekijk de video en foto’s en oordeelt u zelf. De moeder leeft van een paar honderd SRD per maand en haar oudste kind van 14 jaar werkt om het gezin te ondersteunen. Moeder zou ook graag willen werken. Ze zoekt daarom een baantje. Kunnen jullie haar helpen met een baan of met spullen? Maak dan contact. Stuur het bericht door naar anderen, wellicht kan het de juiste mensen bereiken zodat ze geholpen kunnen worden. Het zijn moeilijke tijden voor ons allemaal, maar samen staan we sterk

[quads id=1]

Moeder uit Suriname

Hierbij een noodkreet uit Nickerie Suriname. Het betreft een 35-jarige moeder. Een moeder die het ontzettend zwaar heeft. Een maand geleden is haar man overleden. Ze is achtergebleven met 7 kleine kinderen.

Spullen nodig

Moeder zoekt een baan. Haar oudste zoon van 14 jaar werkt ook om het gezin te onderhouden. Wellicht kan iemand haar een baan aanbieden. Of misschien kan iemand haar ondersteunen met spullen. Uw donatie in de vorm van levensmiddelen, keukengerei etc. is van harte welkom

Hulp

[quads id=1]

Er is hulp gevraagd via meneer Mones Nazarali. Geef dit bericht door aan iedereen, wellicht kan het de juiste mensen bereiken. Zoals bijvoorbeeld het ministerie van sociale zaken. Wilt u ook helpen, maakt u dan contact met meneer Mones +5978888900

Bekijk hier de foto’s:

[quads id=1]

Video:

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland