Oud Inspecteur, Rene Getrouw, overleden – politie Suriname

overleden politie
Hierbij maakt het Korps Politie Suriname bekend dat de gepensioneerde inspecteur van politie 1e klasse de heer Rene Getrouw is overleden.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor mer informatie. De uitvaart zal VANDAAG plaatsvinden. Geeft u het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen het korps, de familieleden en alle overige nabestaanden veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen?Dat kan.

[quads id=1]

Politie Suriname

Overlijdensbericht:

Rene Arthur Getrouw

Het Korps Politie Suriname maakt bekend dat op vrijdag 10 april 2020 is heengegaan, de gepensioneerde inspecteur van politie 1e klasse de heer Rene Arthur Getrouw op de gezegende leeftijd van 93 jaar.

De crematie vindt plaats op woensdag 15 april 2020 bij het Pandit Jagdew Paragh crematorium aan de Dr. Sophie Redmondstraat te Paramaribo Suriname.

Gelegenheid tot het nemen van afscheid is van 14.30 tot en met 15.00 uur bij het crematorium voornoemd.

De crematie vindt plaats omstreeks 16.30 uur.

Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.

[quads id=1]

overleden politie

[quads id=1]

overleden Politie

Paramaribo, 15 april 2020

Public Relations K.P.S.

Foto binnengekomen via Facebook
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland