Dodental coronavirus in Nederland gestegen met 189 naar 3134

coronavirus Nederland

Het coronavirus in Nederland maakt nog steeds slachtoffers! Er zijn 189 nieuwe doden erbij gekomen. Dat zijn er meer dan gisteren, toen er 122 doden gemeld werden.

[quads id=1]

Het RIVM heeft zojuist de nieuwe cijfers bekend gemaakt. Bekijk het bericht voor meer informatie. Houden jullie je in Nederland nog wel goed aan de regels? Sommige mensen willen namelijk de regels versoepelen. Wat vinden jullie daarvan?

coronavirus Nederland

[quads id=1]

NOS Nederland schreef het volgende: RIVM: 189 personen overleden
Er zijn 188 nieuwe coronapatiënten opgenomen (geweest) in het ziekenhuis. Dat meldt het RIVM. Dat zijn minder nieuwe patiënten dan gisteren gemeld: toen ging het om 210 nieuwe patiënten. Het totaal aantal coronapatiënten dat in het ziekenhuis is opgenomen of opgenomen is geweest is 9127.

Gestegen

Het dodental als gevolg van het coronavirus is gestegen met 189, meldt het RIVM. Dat zijn er meer dan gisteren, toen er 122 doden gemeld werden. De patiënten zijn niet allemaal in het afgelopen etmaal overleden, er zit een vertraging tussen de dag van overlijden en de dag dat het overlijden wordt gerapporteerd. Ook in de opnamecijfers zit die vertraging.

[quads id=1]

In totaal zijn nu, voor zover bekend 3134 mensen in Nederland overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Dat aantal ligt in werkelijkheid hoger, doordat alleen geteste patiënten worden meegerekend als ze overlijden aan de gevolgen van een besmetting.

[quads id=1]

Het aantal nieuw gemelde besmettingen is 734. In totaal zijn er nu 28.153 besmettingsgevallen bekend. Doordat lang niet iedereen getest wordt, ligt het werkelijke aantal besmettingen hoger.

Bron: NOS
https://nos.nl/liveblog/2330497-rivm-meldt-189-nieuwe-coronadoden-188-nieuwe-patienten.html

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland