Arubaanse man in Nederland dood aangetroffen – politie zoekt ooggetuigen – video

overleden Nederland
Vorige week is een man dood aangetroffen in Nederland. Het lichaam van de man was op wrede wijze opgerold in plastic en beplakt met tape. Een misdrijf!

[quads id=1]

Het gaat om de 31-jarige Lindomar uit Aruba. De politie heeft dat vandaag bekend gemaakt. Ze hebben zijn foto gedeeld. Tevens hebben zij een oproep geplaatst. Ze zijn namelijk opzoek naar getuigen. Bekijk het bericht en de video’s voor meer informatie. Deel het met anderen in Nederland. Wellicht komt er duidelijkheid in de zaak.

[quads id=1]

Ingepakte man in water is 31-jarige Gregori Lindomar Maduro

Gevonden lichaam

overleden Nederland

112 Nederland schreef het volgende: Op dinsdag 7 april is het lichaam van een dan nog onbekende man aangetroffen in het water van de Mooie Nel in Haarlem. Zijn identiteit is inmiddels bekend en de familie van het slachtoffer is in kennis gesteld.

Oorspronkelijk uit Aruba

[quads id=1]

Het gaat om de 31-jarige Gregori Lindomar Maduro (ook wel Greg of Lindomar genoemd), oorspronkelijk afkomstig van Aruba. Hij was al een aantal jaar in Nederland en verbleef voornamelijk in Haarlem, maar ook op andere plekken in het land. Hij is om het leven gekomen door een misdrijf en daarom onderzoekt de politie deze zaak. De recherche is bezig met het in kaart brengen van de laatste periode van zijn leven.

Getuigenoproep politie Nederland
overleden Nederland
Foto van politie Nederland

Voor het onderzoek is de recherche op zoek naar getuigen. Heeft u Gregori Lindomar Maduro gesproken of gezien sinds 1 maart jongstleden? Of heeft u meer informatie over deze zaak? Neem dan aub contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook kunt u uw tips insturen via het tip formulier. Klik hier.

Video’s:

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland