Vrouw verliest man en zoon 3 dagen na elkaar – foto’s & video’s Amerika – BlackNieuws

moeder Amerika
Sandy Brown uit Amerika is haar gezin kwijt! Ze zegt dat de pijn ‘onvoorstelbaar’ is. Haar man en haar zoon zijn 3 dagen na elkaar overleden vanwege het coronavirus. De bedroefde vrouw en moeder kon vanwege de beperkingen niet eens behoorlijk afscheid nemen.

Sandy vertelt de hele wereld over haar leed en iedereen mocht online getuige zijn van de uitvaart. Bekijk het bericht voor meer informatie en laat het bericht tevens een bewustwording zijn: Covid-19 is verschrikkelijk. Al iemand overlijdt sta je er zo goed als alleen voor.

Moeder uit Amerika

“Er is zelfs geen woord gemaakt om mijn pijn te beschrijven,” vertelt Brown’s weduwe Sandy Brown aan de krant. De vrouw uit Amerika zegt dat haar pijn ‘onvoorstelbaar’ is nadat ze haar man en zoon in slechts drie dagen tijd aan het coronavirus verloor. De 59-jarige Freddie Brown Jr. stierf op 26 maart, terwijl hun 20-jarige zoon, Freddie Brown III, op 29 maart overleed.

Nachtmerrie

De nachtmerrie van de familie begon half maart, toen de oudere Brown, die in 2012 een niertransplantatie had ondergaan, zich ziek begon te voelen.

Sandy bracht hem naar een plaatselijk ziekenhuis, maar hij werd niet getest en werd naar huis gestuurd. Toen zijn toestand verslechterde, werd hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht en op een beademingsapparaat geplaatst. Hij werd in coma gebracht.

Haar zoon

De zoon van Brown Jr., die naar verluidt astma had, werd slechts één dag na de dood van zijn vader ziek. Hij werd toen met spoed naar het ziekenhuis gebracht, daar overleed hij 2 dagen later.

‘In drie dagen verloor ik mijn man en zoon aan een lelijke plaag. Mijn gezonde en blije zoon was binnen 3 dagen weg!’

35 jaar getrouwd

Zij en Brown Jr. waren 35 jaar getrouwd. ‘De meest liefdevolle en zorgzame man die ze ooit had ontmoet (haar schat). Hij behandelde Sandy als een koningin en hij was altijd een perfecte heer. Samen reisden ze door het land. Ze hadden plannen om samen oud en grijs te worden, maar God had een groter plan. ‘

Wonderbaby

Ze beschouwden hun zoon Freddie III als hun ‘wonderbaby’, ze moesten 15 jaar wachten om zwanger te worden. Hij zou dit jaar naar de universiteit te gaan.

‘Het lijkt zo oneerlijk, ik kon ze niet eens een behoorlijke begrafenis geven. Ik moet ze in een doos doen en in een gat stoppen’. Het virus heeft niet alleen het leven van Sandy in de war gestuurd, maar ook haar rouwproces. Ze had ook niemand die met haar wilde knuffelen. Maar ze heeft veel aan haar geloof, dat zal haar door deze moeilijke periodde helpen.

Video’s en foto’s

Bekijk de onderstaande zeer trieste video’s hierover:

Ze plaatste vele video’s op social media:

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland