Video – Man verdronken in Suriname

Suriname verdonken
Een man die met een groepje buiten de stad was gegaan is verdronken. Volgens 1 van de personen is hij gaan zwemmen in een kreek. En dat was ten strengste verboden.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. Er is ook een video in het bericht. We wensen de nabestaanden veel sterkte. Lieve mensen in Suriname, voorzichtig aub!!!

[quads id=1]

Verdronken in Suriname

De ware Tijd Suriname schreef het volgende: 64-jarige man verdrinkt te Powakka. Ruben D. (64) is maandagmiddag tegen 13:00 uur in een kreek te Powakka verdronken.

Ruben was in gezelschap van een groep mensen die naar Powakka waren gegaan.

Gaan zwemmen

[quads id=1]

Volgens een van de personen liep het slachtoffer naar de kreek langs de weg waar het ten strengste verboden was om te zwemmen. De man liep het water in en verdween in de diepte.

Er werd alarm geslagen waarna direct een zoekactie op touw werd gezet door enkele mannen van Powakka. Na enige tijd werd het lichaam boven water gehaald.

Hij was overleden

Een arts stelde de dood vast. Het is niet bekend als het lijk reeds is afgestaan aan de nabestaanden voor de begrafenis.

Bekijk hier de video:

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland