Mijn 37-jarige dochter Sharon Doorson uit Suriname is overleden

overleden Suriname
Velen kennen haar als een sterke, hardwerkende moeder die alles over had voor haar kinderen. Vaarwel lieve Sharon, plots heb je ons verlaten.

Hierbij maakt moeder Metella Brewster mede namens haar kleinkinderen en kinderen het trieste overlijden bekend van haar dochter Sharon Doorson uit Suriname. Ze is 37 jaar geworden. Ze werkte bij handelsonderneming ‘Big Deal’.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen mama, de kinderen en alle andere nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Waka bun…… Sharon till we meet again๐Ÿ™๐Ÿ™

Vaarwel lieve Sharon, plots heb je ons verlaten. De wind zal je dragen, op de weg die je moet gaan. Wees, maar niet bang, je bent niet alleen. De engelen zullen je begeleiden naar het andere bestaan. Spreid nu je vleugels als een vlinder. Vlieg tot achter de horizon. Daar is het paradijs waar de Here op je wacht, en daar zul je eeuwige rust vinden.

Diep geschokt, verdrietig en verslagen maken wij bekend dat vrij plotseling van ons is heengegaan op woensdag 8 april 2020, onze dochter, moeder, zus, nicht, nichtje en tante; Mevr

Sharon Cindy Doorson.

In de leeftijd van 37 jaar.
Zij werkte bij de handels onderneming ” Big Deal” en was woonachtig te Richilieu in het district Commewijne Suriname.

Singi bakana is op dinsdag 21 april van 4-6uur aan de Klapperkruid weg no 14 te Richilieu, Commewijne

Afscheid nemen voor de familie vindt plaats op dinsdag 21 april om 10u ’s morgens te AZ mortuarium in Paramaribo

Op woensdag 22 April vindt de teraardebestelling van Sharon Doorson plaats.

Vertrek mortuarium AZP om 12. 00 richting Klapperkruidweg no 14 Commewijne, Richelieu.

Rouwdienst is van 14.00 u tot 15.00 u en de stoet vertrekt om 15.30 u vanuit Richelieu richting de begraafplaats Nw. Vrede en Arbeid aan de Jaggernath Lachman straat.

Namens de diepbedroefde familie:

Kinderen:
Kevin, Keisha en Jasarah

Moeder:
Metella Brewster

Zusje:
Lucenda Boldewijn – Doorson, echtgenoot George Boldewijn en kinderen Gzifa, Najeli en Yerusha

Tantes, ooms, nichten en neven allen Brewster en Doorson

Waka bung mi lobi sisa.
Moge Jehovah haar gedenken bij de opstanding.

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland