Man neergestoken en gekapt door 3 mannen in woning – politie Suriname

politie Suriname

De politie heeft een 22-jarige jongeman aangehouden. Hij zou samen met 2 andere criminelen een man in een woning zwaar mishandeld hebben. Ze hebben de man ook neergestoken.

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie.

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Gabriël opgesloten ter zake zware mishandeling en bedreiging. De 22-jarige Gabriël W. is op dinsdag 7 april door de politie van Livorno opgespoord en aangehouden, waarna hij in verzekering is gesteld.

[quads id=1]

Steekverwondingen

Gabriël heeft op maandag 6 april, samen met twee kompanen, een woning in de Tout Lui Fautweg aan gedaan. Op dat woonadres hebben zij een man zwaar mishandeld. Zij hebben de man kap- en steekverwondingen toegebracht. Na medische behandeling deed het slachtoffer aangifte tegen Gabriel en zijn kompanen.

[quads id=1]

Houwer

De volgende dag heeft de politie Gabriël in de Rattanweg aangehouden. Kort voor zijn aanhouding had Gabriël iemand bedreigd met een misdrijf. Toen hij werd aangehouden had hij een houwer in zijn bezit. De houwer is in beslag genomen.

[quads id=1]

Gabriël is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld ter zake onder andere zware mishandeling en bedreiging met enig misdrijf. Zijn kompanen worden opgespoord.

Bron: Politie Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland