5G masten in Nederland vernietigd – Is er een verband met het coronavirus? Directeur Telesur Suriname legt uit – Video’s

5g Suriname
Meerdere 5G zendmasten zijn in Nederland in brand gestoken tijdens het paasweekend. Ook in andere plaatsen op de wereld willen mensen af van de masten. Ze zouden in verband zijn gebracht met de uitbraak van het coronavirus

[quads id=1]

Ook in Suriname werkt Telesur aan haar 5G netwerk. Zijn we ready? Of moeten wij dan ook bang zijn? Bekijk de video’s voor extra uitleg. Luister ook naar Mike Antonius, directeur van Telesur. Hij legt het 1 en ander uit. Geef het door aan anderen zodat ze op de hoogte zijn. Zijn jullie nu gerustgesteld of vinden jullie ook dat alle 5G masten weg moeten?

[quads id=1]

5G Nederland

Nu.nl schreef het volgende: Meerdere zendmasten in Nederland zijn in de afgelopen dagen beschadigd door brand. Autoriteiten gaan uit van brandstichting, mogelijk vanwege zorgen over het komende 5G-netwerk.

Met name in de provincie Noord-Brabant werden masten in brand gestoken.
Zo stonden in de nacht van vrijdag op zaterdag twee zendmasten in Veldhoven in brand. Niet alleen afgelopen weekend waren er branden: in onder meer Rotterdam, Beesd (Gelderland) en de eveneens Brabantse plaatsen Deurne en Nuenen stonden eerder al zendmasten in brand.

Nederland

[quads id=1]

Een woordvoerder van de politie zegt tegen het Eindhovens Dagblad dat rekening wordt gehouden met brandstichting en dat er een onderzoek is gestart.

Ook in het buitenland worden masten in brand gestoken. Dat gebeurde bijvoorbeeld in het Verenigd Koninkrijk, na verspreiding van online nepnieuws waarin een link tussen 5G-straling en het coronavirus wordt gelegd.

Schadelijk

Voor de uitrol van het 5G-netwerk, dat onder meer sneller mobiel internet belooft, worden nieuwe zendmasten geplaatst. Critici uitten hun zorgen over de straling van de masten die schadelijk voor de gezondheid zou zijn. Tot nu toe wijst onderzoek uit dat de straling onder het limiet van de Europese Unie blijft.

Video’s

[quads id=1]

Bekijk onderstaande video’s voor extra informatie:

Luister wat Mike Antonius, directeur van Telesur Suriname uitlegt over het verband tussen 5G en het COVID-19 virus:

[quads id=1]

Bron: Nu.nl

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland