Noodoproep van een jonge moeder uit Suriname – foto’s

moeder Suriname
Hierbij een noodoproep omtrent een 25-jarige moeder uit Suriname. De vrouw is aangetroffen in een woning met haar vier kleine kinderen. Alle kinderen zijn ondervoed.

Mevrouw heeft een kindje van 8 maanden, maar het piepkleine meisje lijkt op een baby van amper 1 maand oud. Dit kan toch niet? Er is hulp gevraagd via meneer Mones Nazarali. Bekijkt u het bericht voor extra informatie. Bekijk de foto’s en oordeelt u zelf. Stuur het door naar anderen. De moeder heeft namelijk wat spulletjes voor de kinderen, levensmiddelen etc. nodig. Wellicht kan het bericht de juiste mensen bereiken zodat ze geholpen kan worden. Het zijn moeilijke tijden, maar samen staan we sterk

Hierbij een noodkreet uit Nickerie Suriname. Het gaat om de 25-jarige Nereh. Een moeder die het ontzettend zwaar heeft. Een zwakbegaafde moeder van 4 kinderen.

De kinderen zijn ondervoed. En niet gevaccineerd. Haar jongste kind is 8 maanden oud. Met het meisje gaat het helemaal niet goed. Ze lijkt op een baby van amper 1 maand oud. Het kindje van 5 jaar gaat niet naar school. Ze leven in erbarmelijke omstandigheden. Water tapt ze bij de buren. Elektriciteit is er niet.

Er is dringend hulp nodig voor deze moeder uit Suriname. Ze hebben, geen matras, keukenspullen en geen stoelen om op te zitten. De kinderen hebben ook eten nodig. Is er iemand die hen kan helpen?

Er is hulp gevraagd via meneer Mones Nazarali. Geef dit bericht door aan iedereen, wellicht kan het de juiste mensen bereiken. Wilt u ook helpen, maakt u dan contact met meneer Mones +5978888900

Bekijk hier de foto’s