Man uit Frans-Guyanese quarantaine gevlucht naar Suriname

Frans Guyana Suriname

Hoe beschermen we onszelf tegen ongehoorzame buren?

Het aantal besmette mensen bij onze buren is gestegen. Frans Guyana heeft 86 positief geteste personen!! Een aantal mensen zit daar in quarantaine. Het is NIET de bedoeling dat de mensen die daar in quarantaine zitten vluchten naar Suriname.

[quads id=1]

Dat is helaas wel gebeurd! Een man heeft kans gezien om naar Suriname te vluchten terwijl hij aan de Franse kant in quarantaine is gezet. Gelukkig heeft de politie hem vandaag kunnen achterhalen. Bekijk het officiële politie bericht voor meer informatie. Moeten we de grenzen nog strenger bewaken? Want dit kan en mag zeker niet nog een keer gebeuren!!

[quads id=1]

Frans – Guyana

Politie Suriname schreef het volgende: Uit Frans-Guyanese quarantaine gevluchte man door Surinaamse politie achterhaald. De recherche van Regio Oost heeft op zaterdag 11 april, na intensief speurwerk, de 52- jarige James A. in beeld gebracht als te zijn een persoon die in Frans-Guyana uit quarantaine is ontsnapt en vervolgens ons land is binnen gekomen.

In Commewijne

[quads id=1]

James werd aangetroffen op een woonadres te Siparipabo in het district Commewijne. De politie schakelde vervolgens het NCCR en het BOG Covid-19 Team in. Leden van het NCCR en het BOG-Team deden het woonadres aan waarna James en alle andere huisgenoten, onder politie begeleiding, naar een quarantaine plek werden overgebracht voor onderzoek.

[quads id=1]

Niet besmet

Intussen is bekend dat James, A. niet besmet is met het corona covid-19 virus. De politie, in samenwerking met de veiligheidsdiensten hier te lande, onderzoekt op welke manier James, A. Suriname is binnen gekomen.

Bron: Politie Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland