Foto’s en video’s uitvaart – Onze 17-jarige Soeradj Khedoe is veel te jong overleden in Suriname

overleden Suriname
Een zeer droevig bericht van overlijden: Hij zou bijna 18 jaar worden. Maar helaas. De 17 jarige Soeradj Khedoe heeft die dag niet gehaald. Hij is namelijk tragisch overleden na een verkeersongeval in Suriname.

[quads id=1]

Soeradj was leerling van de LBO HJ de Vriesschool. Velen zijn verdrietig door zijn overlijden en delen hun condoleances, vele foto’s en video’s op social media. We hebben een aantal voor jullie verzameld. De uitvaart is inmiddels geweest. Bekijk ook de indrukwekkende beelden daarvan.Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Wij van FamilieNieuws wensen zijn ouders, klasgenoten, vrienden, alle overige familieleden en nabestaanden heel veel sterkte met het verlies van een jong leven. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

Onze 

Soeradj Khedoe

Is overleden. Hij was slechts 17 jaar jong. Hij overleed na een verkeersongeval aan de Misgunstweg te Saramacca in Suriname.

Ongewild en onverwacht
niemand had dit gedacht
’s morgen vroeg van huis
’s avonds niet meer thuis…
Het is waar, je bent er niet meer 😥😭.
Rust zacht lieve neef Soeradj Khedoe….
Je bent uit ons midden maar voor altijd in ons hart..untill we meet again. 😥😥

Gecondoleerd familie, vrienden en kennissen. Heel veel sterkte in deze donkere dagen.
~ Sharita ~

Beijk onderstaande foto’s en video’s die zijn vrienden en nabestaanden gedeeld hebben.

[quads id=1]

[quads id=1]

Foto’s van
Abieshek Ganga, Pooja Kandhai – Natha

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland