6 mensen in Suriname genezen van het coronavirus – Vandaag geen persconferentie

Goed nieuws!! De teller van het aantal mensen die zijn genezen van het coronavirus in Suriname is gestegen naar 6!! 220 personen zitten nog in quarantaine.

[quads id=1]

Tevens heeft het ministerie aangegeven dat er vandaag GEEN persconferentie zal zijn. Bekijk het bericht voor meer informatie n geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Coronavirus Suriname

Laten we ons houden aan de genomen maatregelen. Wij mensen zijn een belangrijk deel van de oplossing. Laten wij samen eraan werken dat er niet meer besmettingen komen en als wij het zo houden zullen wij heel snel de actieve COVID-19 gevallen naar nul brengen.

Geen persconferentie

[quads id=1]

Vandaag geen COVID-19 persconferentie; gaat woensdag door

De reguliere persconferentie van het COVID-19 Managementteam die vandaag belegd zou worden, gaat niet door. Op woensdag 15 april zal de persconferentie normaal voortgang vinden. Het COVID-19 Managementteam zal dan ingaan op de stand van zaken in Suriname en ingaan op vragen van de mediawerkers.

[quads id=1]

Geef het door aan belanghebbenden
Bron: NII Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland