Foto’s en video’s – 35-jarige muzikant Kishen Bholasing plotseling overleden in Nederland

overleden Nederland

Hij was 35 jaar! In de bloei van zijn leven. Kishen Bholasing. Een geweldige Hindoestaanse (Bhaithak) muzikant. Hij laat een spoor achter van mooie herinneringen, liefde en geweldige muzikale tonen. Vooral zijn gezelligheid zal gemist worden.

[quads id=1]

Motimala Bholasing maakt bekend dat haar trots, haar zoon vanmorgen plotseling is overleden. Bekijk haar bericht voor meer informatie en bekijk de vele foto’s en video’s die gedeeld zijn door velen op social media. En schok voor Suriname en de Surinaamse gemeenschap in Nederland. Wij van FamilieNieuws wensen hem en in het bijzonder mevrouw Bholasing heel veel sterkte

[quads id=1]

Kishen Bholasin

Is overleden in Nederland

Mijn zoon, mijn trots.
Hoe heb je ons zo allemaal plotseling kunnen verlaten? 😭

Sinds kleins af aan heb ik je in me armen gehad, we hebben jaren lang samen met de hele familie muziek gemaakt. We hebben recent een CD samen opgenomen die nog uit moet komen. Het ging een stuk beter met je, maar dan plotseling ben je weg 😭😭😭

Ik hou onvoorwaardelijk veel van mijn zoon. Ik ga je mijn hele leven missen. 😭😭😭

Rust zacht mijn kind. Gecondoleerd Niermala Boedjarath mijn patto (schoondochter), en de kinderen Jyotika en Ashmita.

Niermala Boedjarath ik ben zo ongelooflijk trots op je en mijn hele leven dankbaar was je allemaal voor onze Kishen hebt gedaan.

Ik hou van je Kishen, jij blijft voor altijd in ons hart ❤️

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland