49 jaar, kinderloos en gedumpt!! Kan ik nog moeder worden of is het te laat? Anoniem Amsterdam

anoniem Amsterdam
Zou jij je kinderwens opgeven voor een man? Doe het nooit!!! Geef nooit je kinderwens op voor een man! Dat is de boodschap van Gladys. 10 jaar was ze met Jozef. Hij wilde wachten met kinderen en toen zijn dochter een kind kreeg wilde hij niet meer. Uiteindelijk heeft hij haar gedumpt. Nu is ze bijna 50 en kinderloos.

Gladys is verschrikkelijk boos. Ze kan het gewoon niet accepteren dat ze gedumpt is en geen kinderen heeft. Wat nu? Alsnog proberen moeder te worden? Bestaan er wel mannen die kinderen zouden willen met een vrouw van bijna 50 jaar? Of moet ze gewoon proberen gelukkig te worden zonder kinderen? Wat is jullie advies aan haar?

[quads id=1]

Vrouw uit Amsterdam

Lees ook: Ik wil kinderen hij niet – kunnen jullie met hem praten? – anoniem Paramaribo

Hallo FamilieNieuws. Ik ben Gladys en ik ben 49 jaar. Ik woon in Amsterdam maar ik ben wel geboren in Paramaribo. Ik heb in Suriname gestudeerd en toen ik afgestudeerd was ben ik in Nederland komen wonen. Ik was toen rond de 25 jaar. Inmiddels heb ik een succesvolle praktijk en ben net een maand geleden uit een relatie gestapt. Gestapt. Nee, ik ben gedumpt. Keihard gedumpt

Lees ook: Anoniem: Mijn vriend kan mij geen kind geven!

Ik was 10 jaar lang samen met Jozef. Een hele lieve man. Iets ouder. Ik heb hem leren kennen via een zakenpartner. En ja, we hebben nooit samen gewoond. Jozef hield het tegen. Hij hield van zijn vrijheid. Ik eigenlijk ook wel dus we waren wel veel bij elkaar maar ieder zijn eigen huis. Jozef heeft een grote dochter van 30 jaar en hij is zelfs al opa. Ik heb geen kinderen. Ik wilde altijd wel moeder worden. Maar zo stom dat ik was, ik wachtte op de juiste man en op het juiste moment. De juiste man had ik eindelijk gevonden.

[quads id=1]

Ik was 39 toen ik hem leerde kennen eindelijk iemand die perfect bij me paste. Ik wilde meteen beginnen met kinderen. Ik wilde trouwen ik wilde alles met hem. Het voelde echt zo ontzettend goed die relatie. Maar Jozef vond het beter om even te wachten. Ik had ook net mijn praktijk opgezet en dus ja, ik vond het ook prima. Ik wilde wel meteen samen wonen. Maar in het begin zei hij dat het niet zo leuk was voor zijn dochter want die woonde elk weekend bij hem. Dar snapte ik ook wel. Ik had alleen niet door dat hij steeds maar nieuwe excuses bedacht om zich maar niet echt te binden aan mij.

Ik was zo verliefd

Maar ik was zo verliefd. Het maakte mij niet uit en ik wilde best wachten. Toen werd ik 44 jaar. Ik dacht nog steeds dat ik gewoon zwanger zou raken zodra Jozef ready was. Maar toen vertelde hij me dat hij het niet meer zag zitten om toch weer vader te worden. De reden: zijn dochter was zwanger en die zou het verschrikkelijk vinden als hij ook een baby zou krijgen.

[quads id=1]

anoniem Amsterdam
Voorbeeldfoto van medicalnewstoday.com

Om die reden zijn we ook meteen uit elkaar gegaan. Ik begon gelijk met daten. Ik moest en zou een kind krijgen maar zo eenvoudig was het helemaal niet. Ik vroeg toen een vriend van mij om me te bezwangeren. Maar toen dat na 5 maanden omgang niet lukte ben ik met hangende pootjes terug gegaan naar Jozef. Hij had tussendoor ook een ander en we hebben elkaar vergeven en zijn verder gegaan.

Te oud

Lees ook: Anoniem – Hij wil geen kinderen en toch ben ik (stiekem) zwanger ~ Paramaribo

Ik was toch al te oud voor een kind (vond Jozef) en we hadden zijn kleindochter om van te genieten. Ik was nog steeds zo gek op Jozef en besloot om me erbij neer te leggen: Ik zou nooit moeder worden. Onze relatie was inderdaad ook leuk zo, zonder kind en zijn kleindochter voelde inderdaad als ons kindje. Ze was vaak bij haar opa. Zijn dochter woonde inmiddels niet meer bij hem, maar wel in de buurt. Ik woonde nog steeds apart maar ik was wel vaker daar. Het gemis van een eigen kindje bleef wel. Maar ik had het opgegeven. Mijn relatie met Jozef was fantastisch. Hij paste verder echt goed bij mij. Echter.

Ik ben gedumpt

[quads id=1]

Het laatste jaar begon Jozef steeds afstandelijker te doen. In plaats van 4 tot 5 keer per week zag ik hem nog maar 1 dagje. En soms bleven we niet eens slapen bij elkaar Intiem was hij ook niet meer met mij. Dat duurde echt maanden. Ik had geen idee wat ik verkeerd had gedaan.
En toen ik hem ongeveer een maand geleden, nadat ik hem 3 weken niet gezien had, erom vroeg. Zei hij dat hij niet meer van me hield en de relatie wilde verbreken. Ik ben letterlijk door de grond gezakt. Het had een haar gescheeld en ik was opgenomen in een gesticht. Ik was compleet de weg kwijt. Ik kon het gewoon niet accepteren om na 10 jaar aan de kant gezet te worde. Hij heeft me gedumpt en met niets, maar dan ook niets achtergelaten. Ik was helemaal kapot. Ik had alles voor hem opgegeven en leefde alleen voor hem. Ik had nooit gedacht dat hij me zou dumpen.

Geen kind

[quads id=1]

Hoe oud was ik? 48 jaar. Het is niet zo dat ik helemaal niets meer had. Ik heb mijn werk, mijn huis mijn eigen inkomen. Maar de liefde ontbreekt en nog het aller allerergste: Ik heb geen kinderen. En dat vergeef ik mezelf en Jozef nooit van mijn leven. Ik heb zoveel wrok naar hem toe. Ik wil hem van kant maken. Ik doe dat natuurlijk niet, maar ik ben echt heel erg boos. Ik ben wel veranderd in een verbitterde boze vrouw.

Lees ook: Anoniem: Hij wil geen kinderen meer. En ik dan?

Vruchtbaar

Gisteren ben ik 49 jaar geworden en nu moet ik keuzes maken. Wat ga ik doen? Ga ik toch proberen zwanger te worden? Ga ik Jozef proberen terug te winnen (als ik mijn best doe lukt het wel) of ga ik alleen verder en zie wel wat het wordt? Graag wil ik van andere vrouwen weten wat zij zouden doen? Heb ik misschien nog een kans om moeder te worden? Ik ben als het goed is nog hartstikke vruchtbaar. En waar vind ik een man die nog kinderen zou willen met en vrouw van bijna 50? Of moet ik het opgeven? Moet ik mijn kinderwens weer opgeven? Het lijkt alsof ik het nu extra moeilijk heb om mijn kinderwens op te geven. Adopteren is voor mij geen optie. In Nederland is dat uitgesloten. Maar ik lees wel dat vrouwen kinderen krijgen na hun 50ste. Ik ken ze alleen niet persoonlijk. Kennen jullie ze misschien?

[quads id=1]

Spijt

Ik heb zo een verschrikkelijke spijt van de keuzes in mijn leven. Daarom wil ik vrouwen ook waarschuwen met deze brief. Geef nooit je kinderwens op voor een man. Nooit!!! Dit was mijn verhaal. Groeten van Gladys. Ik kijk enorm uit naar jullie reacties.

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar info@familienieuws.com

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig