Kind opgepakt voor diefstal en beroving – politie Suriname

politie Suriname

Heel jammer om te lezen dat onze kinderen zich bezighouden met criminele activiteiten. Hoe komt dat? Door de ouders en de opvoeding, kijken ze teveel vijandige films of doen ze het vanwege economische redenen of misschien wel vanwege hongersnood? Weten jullie het?

[quads id=1]

Lees hier het officiële politiebericht omtrent de aanhoudingen van een 14-jarige. Hij had een vrouw in een supermarkt beroofd.

[quads id=1]

Politie Suriname

14-jarige ingesloten voor diefstal en beroving. De 14-jarige verdachte M.P. is op dinsdag 7 april door een burger aangehouden kort nadat hij de zaktelefoon van een winkelierster beroofd had. M.P. werd vervolgens door de burger overgedragen aan de politie van het bureau Leiding.

rijwiel

De zaktelefoon is op M.P. gevonden en in beslag genomen. De aanhouding van M.P. heeft geleid tot het oplossen van een rijwiel diefstal gepleegd eerder op dezelfde dag.

[quads id=1]

Het rijwiel was gestolen voor de winkel waarin M.P. de beroving gepleegd had. Ook het rijwiel is terug gevonden.

Ze hebben hem ingesloten

Na overleg met het Openbaar Ministerie is M .P. ingesloten. De politie van de afdeling Jeugdzaken is belast met het strafrechtelijk onderzoek tegen hem.

[quads id=1]

Bron: Politie Suriname

14-jarige ingesloten voor diefstal en beroving

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland