MP schiet man neer in Suriname – video

mp Suriname

Een MP, lid van de Militaire Politie heeft een man neer geschoten in Suriname. De man zou de woning van de militair zijn binnengedrongen. Een inbreker dus!

Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video ervan. let op de beelden kunnen bloederig overkomen

MP Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: INBREKER IN SCHOUDER GESCHOTEN DOOR LID MP. Pompea M. (30) is donderdagmiddag door een lid van de Militaire Politie (MP) in zijn schouder geschoten. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische hulp.

Woning van de militair

Volgens de politie die het geval bevestigd drong Pompea de woning binnen van de militair, die sliep, aan de Filemonstraat te Nieuwe Grond. Door het gestommel werd de bewoner wakker en vluchtte de inbreker weg.

De militaire politieman zette een achtervolging in waarbij hij gericht op de inbreker schoot. De politie van De Nieuwe Grond heeft de zaak in onderzoek.

Video:

Let op de beelden kunnen een beetje bloederig overkomen. Hou daar rekening mee. Bekijk hier de video geplaatst door Anthony Janki

Bron: DWT
http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2020/04/09/inbreker-geschoten-door-lid-mp/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland