Geen bezoekers / verhuur toegestaan vakantiehuizen en recreatieplekken – vakantiePara Suriname! – video

vakantie Suriname
Als je denkt dat je dit Paasweekend in Suriname lekker met een groep gaat chillen in een vakantie huisje of recreatieoord, dan heb je het goed mis!!

[quads id=1]

Bekijk de video!! “Er zal hard worden opgetreden tegen zowel de verhuurders van vakantiehuizen en recreatieplekken, alsook de bezoekers,” zegt districtscommissaris Armand Jurel. Bekijk het officiële bericht en de brief voor meer informatie en geef het door aan een ieder. Het lijkt erop dat niet iedereen de ernst van de situatie waarin we ons nu bevinden snapt. Wat zijn jouw plannen voor dit weekend?

[quads id=1]

Vakantie vieren in Suriname

De boodschap Suriname schreef het volgende: Ontruiming recreanten op oorden en vakantiehuizen in Para. Verschillende diensten voeren controle uit op de oorden in Para.

Groepen mensen die hebben gereserveerd om het komend Paasweekend op een recreatieoord of in een vakantiehuis in Para te gaan verpozen, zullen worden ontruimd. “Er zal hard worden opgetreden tegen zowel de verhuurders van vakantiehuizen en recreatieplekken, alsook de bezoekers,” zegt districtscommissaris Armand Jurel.

[quads id=1]

Grote groepen

Volgens dc Jurel bezoeken grote groepen burgers ongehinderd de recreatieoorden voor verpozing en negeren daarbij het algemeen belang voor bescherming tegen COVID-19. Betrouwbare info heeft de leiding van het district ook bereikt, dat groepen mensen zich opmaken om het Paasweekend door te brengen nabij badplaatsen in de dorpen en plantages.

Maak je niet schuldig

Recreatiehouders, plantage- en dorpsbesturen zijn wederom aangemaand zich niet schuldig te maken aan overtreding van de voorzorgsmaatregelen in het kader van COVID-19. Volgens de burgervader worden op locaties op plantages en dorpen woningen verhuurd, soms met bijbehorende zwemgelegenheid. Men brengt het onder de noemer “privé vakantiehuis en oord”, voor het omzeilen van de aangekondigde voorzorgsmaatregelen.

Controles

[quads id=1]

DC Jurel zegt dat er in het weekend controles zullen worden uitgevoerd door verschillende diensten. Daarbij zal de politie niet aarzelen om ongehoorzame burgers over te brengen naar het politiebureau. “Het is in ieders belang om de maatregelen tegen verspreiding van COVID-19 na te leven,” stelt de burgervader.

Lees hier de brief:

[quads id=1]

vakantie Suriname

Video

Bekijk hier de video erover:

vakantie Suriname

Bron: De Boodschap Suriname