Video’s – Afstandsonderwijs in Suriname gaat starten!

onderwijs Suriname

Hierbij een belangrijke bekendmaking voor de mensen met kinderen in Suriname: Distance education / onderwijs op afstand gaat beginnen. 

Update: Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur is in de afgelopen drie jaar bezig geweest met de voorbereiding van Bestreaming binnen het lager onderwijs. Het gaat hierbij om het creatief verzorgen van de lessen die nodig zijn voor de ontwikkeling van het kind. Vanaf vanavond is er een verslag van deze voorbereiding te zien op de kanalen 8.3. en 8.4.

[quads id=1]

Deze uitzending is vooruitlopend op de lessen die het ministerie vanaf de komende week zal vertonen via de televisie. Vanaf volgende week zullen de Bestreaming lessen aanvangen. Over deze manier van afstandsonderwijs zal nog nadere informatie volgen.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de video’s. Vinden jullie dit ook een goede oplossing voor de kinderen om bij te blijven? Wat doen jullie om de kinderen up to date te houden? Misschien hebben jullie nog aanvullende tips voor anderen? Plaats ze in de comments.  

[quads id=1]

Onderwijs Suriname

onderwijs Suriname

Aangezien het niet waarschijnlijk is dat de scholen binnenkort opengaan worden er alternatieve methoden uitgewerkt om het onderwijsproces in aangepaste vorm voortgang te laten vinden.

Afstandsonderwijs Suriname

Om het onderwijsproces ondanks de COVID-19 crisis te kunnen continueren is er gekozen voor afstandsonderwijs. Dus online lessen

[quads id=1]

Televisie

De bewindsvrouw doet een beroep op ouders en verzorgers om de komende periode zoveel mogelijk bezig te zijn met de kinderen en hun leerstof, zodat ze geen grote leerachterstanden hebben wanneer de school weer van start gaat.

Bekijk hier de video’s erover met meer uitleg:

[quads id=1]

ALGEMENE INFORMATIE iver BESTREAMING

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland