Onze zoon, 29-jarige Shailendra Desadien (Suradj Biga), is gisteren tragisch overleden in Suriname

overleden Suriname
Eén fataal moment maakte een einde aan zo een jong leven.

De bedroefde vader Ashokkoemar Desadien en moeder Sita Algoe maken namens de overige gezinsleden het overlijden bekend van hun zoon Shailendra Desadien. Hij kwam gisteren tragisch om het leven tijdens werkzaamheden in Suriname. Hij is 29 jaar geworden. Hij was meer bekend als Suradj en Biga

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de ouders en alle overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Het is absurd,
Eén fataal moment maakte een einde aan zo een jong leven.

Ineens is de wereld koud en leeg en niets zal nog ooit hetzelfde zijn
nu hij er niet meer is.

Overleden,
Onze zoon

Shailendra Desadien

In de leeftijd van 29 jaar

Naam: Shailendra Desadien meer bekend als Suradj en Biga.
Woonadres: Patjasketiweg 98 – Meerzorg – Commewijne – Suriname
Geboren: 13 September 1990
Overleden: 8 april 2020 in de leeftijd van 29 jaar

De crematie zal plaatsvinden op zaterdag 11 april 2020 te Weg naar Zee in Paramaribo.

Gelegenheid tot afscheid nemen van 10-12 uur thuis bij de overledene. Daarna vertrekt de stoet naar crematieoord Weg naar Zee. Rond 1400 uur wordt hij gecremeerd. Geeft u het aub door aan belanghebbenden

Namens:
Vader: Ashokkoemar Desadien
Moeder: Sita Algoe
Zus: Angela Desadien
Broertje: Ravishan Desadien
Zusje: Shakita Desadien

Neefje: Rehaan

[quads id=1]

overleden Suriname

[quads id=1]

Lees ook: Braziliaanse bijen doden man in Suriname

overleden Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland