148 nieuwe doden en minder nieuwe ziekenhuisopnames – coronavirus Nederland – video’s

supermarkt Nederland

2396. Dat is het totaal aantal mensen dat is overleden aan het coronavirus in Nederland. Er zijn vandaag 148 nieuwe doden gemeld. Het totaal aantal officiële besmettingen ligt nu op 21.762. Dat heeft het RIVM zojuist bekend gemaakt.

[quads id=1]

Het aantal mensen dat in het ziekenhuis ligt daalt gelukkig. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. Let op: handen wassen en thuis blijven!!! We weten dat het lekker weer is in Nederland, maar probeer het toch thuis op je balkon of in je tuintje gezellig te maken. Hoe kun je op een veilige manier boodschappen doen? En wanneer is het coronavirus nou wel en niet besmettelijk? Bekijk de nieuwe video’s voor meer informatie daarover. Bekijk ze samen met je kinderen? Hoe vaak per dag/week ga jij naar de Albert Heijn of Lidl? Of ga je helemaal niet meer?

[quads id=1]

Coronavirus Nederland

Nu.nl schreef het volgende: Aantal nieuwe opnames (237) fors kleiner dan vorige week, ook minder doden gemeld (148). Het aantal nieuwe sterfgevallen (148) als gevolg van het coronavirus in Nederland is donderdag kleiner dan een week eerder, toen 166 sterfgevallen werden gemeld.

[quads id=1]

Ziekenhuis opnames

Het aantal ziekenhuisopnames is ook fors minder, stelt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) in de dagelijkse COVID-19-update.

Er zijn nu namelijk 237 nieuwe ziekenhuisopnames gemeld, terwijl het vorige week donderdag nog om 625 nieuwe opgenomen patiënten ging.

RIVM

De nieuwe cijfers van het RIVM betreffen niet het daadwerkelijke aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen. Het gaat alleen om de meldingen die bij het instituut zijn binnengekomen, en daar zit een vertraging in. Desondanks lijken de eerste effecten van de maatregelen zichtbaar te worden, aldus het RIVM.

[quads id=1]

Het aantal bevestigde besmettingen is wederom gestegen. Sinds deze week worden meer mensen getest, waardoor het net lijkt alsof de ziekte zich sneller aan het verspreiden is dan voorheen. Het RIVM benadrukt dat dit niet het geval is.

Video’s:

[quads id=1]

Bron: Nu.nl

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland