Moeder uit Suriname wil dochter beschermen tegen haar man en schoonfamilie – video 1 voor 12

moeder Suriname
Een bezorgde en huilende moeder uit Suriname wil haar 32-jarige dochter terug bij haar in huis hebben. Ze denkt dat haar dochter slachtoffer is van huiselijk geweld en ze denkt ook dat ze ernstig ziek is. Maar is dat wel zo?

[quads id=1]

Dochter woont in bij haar schoonfamilie. Kijk naar de emotionele oproep van de moeder. Ze heeft hulp ingeschakeld van Stichting 1 voor 12. Bekijk de trieste video. Ook dochter vertelt haar deel van het verhaal. Geef het door aan anderen. Wellicht kan het de juiste mensen bereiken zodat moeder geholpen/geadviseerd kan worden. Snappen jullie mama of moet mama haar dochter even met rust laten?

[quads id=1]

1 voor 12 Suriname

Mevrouw Bansradj klopt aan bij stichting 1 voor 12 Suriname. Ze maakt zich ernstige zorgen om haar dochter Andjanie Sadal. Haar dochter is al langer dan 10 jaar getrouwd en heeft 3 kinderen. ze woont in bij haar schoonfamilie. Moeder denkt dat haar dochter slachtoffer is van ernstig misbruik. Ze denkt ook dat ze heel erg ziek is. Ze zoekt hulp bij stichting 1 voor 12. Bekijk hier onder de emotionele video. Dochter praat ook met de stichting en vertelt haar deel van het verhaal. Ze zegt dat alles goed met haar gaat.

Video

[quads id=1]

Deel dit aangrijpend verhaal met een ieder!

[quads id=1]

Laten we met zijn allen blijven steunen. Want samen staan we sterk.
Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

moeder Suriname

Maak contactBel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)
Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Eerdere berichten:

Lees ook: Emotionele en zieke Sherin uit Suriname zegt dat ze is verwaarloosd – video 1 voor 12

[quads id=1]

Lees ook: In de steek gelaten vrouw uit Paramaribo met hulp van KBS uit huis gehaald – 1 voor 12 Suriname – video’s en foto’s

Lees ook: Het trieste verhaal van Soerinder – video 1 voor 12 Suriname

Lees ook: Video – Familie dood gekapte zoon uit Paramaribo heeft het enorm zwaar – 1 voor 12 Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland