KLM vliegt nog wel 1 keer per week van Amsterdam naar Curaçao – video

KLM curaçao

KLM vliegt vanuit Nederland nog wel naar Curaçao.

Ze zullen de komende drie weken 1 keer per week vanuit Amsterdam naar het eiland vliegen. Vrijdag zal er tevens een extra cargovlucht vertrekken naar Curaçao met medisch apparatuur.

KLM vliegt nog wel naar een aantal andere bestemmingen. Naar Suriname vliegt de maatschappij voorlopig niet. Bekijk de lijst in het bericht. Hoe gaat het nu op het eiland? Bekijk de interessante vlogs voor extra informatie.

Curaçao naar Amsterdam

KLM vliegt komende drie weken alleen op dinsdag naar Curaçao. KLM vliegt de komende drie weken nog maar één keer per week naar Curaçao. De vluchten worden uitgevoerd met de grootste Boeing van de vloot, de 777-300.

Vanmiddag vertrekt het toestel met een redelijke bezetting aan passagiers aan boord weer terug naar Amsterdam.

Cargovlucht

Vrijdag is er een extra cargovlucht om medische apparatuur te brengen voor het eiland. Die wordt uitgevoerd in samenwerking met de Nederlandse overheid.

Dat toestel heeft drie mensen in de cockpit, maar geen crew aan boord en zal daarom zaterdag na de verplichtte rusttijd met dezelfde cockpitbemanning leeg terugvliegen.

Bekijk hieronder de foto met de overige bestemmingen

KLm Amsterdam

Video’s

Hoe gaat het nu op Curaçao? Bekijk de interessante vlogs:

[quads id=1]

Meer hierover bij de bron Curacao.nu of bij KLM
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland