Gaan de AOV en AKB uitbetalingen normaal door? 3 personen met coronavirus in Suriname genezen – Video’s

coronavirus Suriname
Geweldig nieuws! 3 mensen die het coronavirus hadden in Suriname zijn genezen!! Heel fijn om te te lezen want het hebben van het coronavirus betekent absoluut niet het einde.

[quads id=1]

Natuurlijk is voorkomen altijd beter dan genezen. Dus blijf je handen wassen en blijf thuis!! Bekijk ook de live video: Het ministerie van Sociale zaken gaat in op de vraag: Wordt AOV en AKB normaal uitbetaald? Bekijk tevens de oproep voor crèche en opvanginstellingen. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Coronavirus Suriname

Drie eerder positief geteste gevallen zijn officieel genezen verklaard. Het drietal is geïsoleerd nadat hun status bekend werd. Het drietal is continu gemonitord tijdens de infectieperiode.

Deze personen zijn ontslagen, nadat gebleken is dat zij volledig genezen zijn en aan de gestelde criteria voldoen.

[quads id=1]

Tijdens de persconferentie (later op de dag) onder leiding van het Nationaal COVID-19 Management Team op woensdag 8 april zal uitgebreid ingegaan worden hierop.

De teller van COVID-19 gevallen, die momenteel op 10 staat, geeft het aantal mensen aan dat in Suriname is getest op COVID-19 en positief is bevonden.

Niet naar beneden

Directeur van Volksgezondheid, Cleopatra Jessurun, legt uit dat deze teller nimmer daalt. Ook niet nu mensen genezen zijn. Dat wordt vermeld onder “genezen”. “Iemand die bijvoorbeeld geneest van het COVID-19 virus wordt dus niet afgetrokken van het aantal positieve gevallen, maar apart vermeld.”

[quads id=1]

Dit is de aanpak die internationaal is afgesproken voor het bijhouden van medische statistieken. De teller kan alleen maar stijgen omdat het cumulatief, optellend, is.

coronavirus Suriname

Video

Op dit moment is de directeur van Sociale zaken live in gesprek. Bekijk hieronder de video met extra informatie omtrent de AKB en AOV uitbetalingen. Bekijk het antwoord. Tevens een belangrijke boodschap voor crèche en peuter opvanginstellingen

[quads id=1]

Bron: Covid-19 Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland