Video’s – 18 april 2020 Game On!! Bigi Boi Jairzinho Rozenstruik gevolgd door KayKayCherise – Suriname

Let op: Het gevecht is vermoedelijk weer uitgesteld. Klik hier voor meer informatie

We kunnen ons allemaal nog het geweldige gevecht herinneren van onze eigen bigi boi en Alistair Overeem. Dat was een spraakmakende KO waar sommige van ons nog steeds kippenvel van krijgen.

[quads id=1]

We hebben geweldig nieuws! The game is On!!! Onze Surinaamse Jairzinho Rozenstruik heeft op zaterdag 18 april 2020 het gevecht tegen Francis Ngannou. IVM de Covid-19 pandemie zal het gevecht zonder toeschouwers plaatsvinden op een privé-eiland. Meer informatie daarover in het bericht.

Vloggen

Wist je dat prachtige vlogster KayKayCherise meeloopt met de MMA fighter? Wil je meer weten over Bigi Boi? Kijk dan naar haar video’s. Big Up Jairzinho en thank you KayKayCherise nu kunnen we echt meekijken in het leven van onze Champ!!

Bigi Boi uit Suriname

Vorig jaar december 2019 heeft onze Surinaamse boxer Bigi Boi (Jairzinho Rozenstruik) als MMA fighter in the UFC een prachtig KO resultaat neergezet tegen Alistair Overeem. Op 29 maart 2020 zou het gevecht zijn tegen Francis Ngannou.

[quads id=1]

Covid-19

Helaas heeft het gevecht wegens de covid_19 pandemie geen voortgang kunnen vinden. Nu heeft de UFC besloten het gevecht op zaterdag 18 April te laten plaats vinden zonder toeschouwers.
Het gevecht zal op een privé-eiland plaatsvinden en vechters met staf zullen worden ingevlogen in privé-vliegtuigen.

Bigi boi Suriname

Vlogster KayKayCherise

In aanloop tot het gevecht volgt vlogster KayKayCherise de trainingen en de handel en wandel van de MMA fighter van heel dichtbij. Op deze manier houdt zij de gemoederen van de Surinamers warm voor het gevecht.

[quads id=1]

Ook in Nederland willen wij de diaspora en sympathisanten warm houden en vragen u de vlogs te liken, vooral te subscriben en te delen onder zoveel mogelijk mensen in uw vrienden- en kennissenkring.
Voor de subscribers volgt een verrassing.

Video’s

Bijgaand de eerste 4 vlogs in a-chronologische volgorde.

[quads id=1]

Beste groet namens

KayKayCherise (YouTube Instagram)

Klik op de links hierboven om ze te blijven volgen.

Bigi Boi Jairzinho Rozenstruik gevolgd!

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland