Maatregelen tegen niet handhaven nieuwe valuta wet Suriname

0

Hierbij een belangrijke bekendmaking vanuit het ministerie van handel Industrie en Toerisme Suriname. Er zijn klachten binnengekomen vanuit de samenleving betreffende het niet naleven van de nieuwe Valuta wet

Er zullen maatregelen worden getroffen wanneer men zich niet aan de regels van de wet houdt. Bekijk het bericht om de officiële brieven vanuit het ministerie te lezen en geef het door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn. Hebben jullie ook gemerkt dat mensen zich niet aan de wet houden?

Brief

Handhaving wet controle valutaverkeer

ministerie Suriname


U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.