20-jarige vermoord door 22-jarige gedurende lockdown – politie Suriname

politie Suriname

Vermoord om een 20 SRD!!! Een vreselijk bericht uit Suriname. Een jongeman is doodgestoken door een andere jongeman. Het zou gaan om een lullig bedrag van 20 SRD.

Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd. Bekijk ook de identiteitsgegevens van het slachtoffer. Een familie is wederom in diepe rouw gedompeld. Dit had niet eens mogen gebeuren. De jongens hadden thuis moeten blijven gedurende de lockdown uren. Sterkte aan de familieleden!! Wat een stress voor deze mensen.

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Dodelijke steekpartij te Santodorp. De 20-jarige Severino, Helderberg meer bekend als “ Boepie ” is in de vroege ochtend van maandag 6 april, in de lockdown periode, dood gestoken door de 22-jarige Oniel, A. Deze dodelijke steekpartij vond plaats in de Charlottenburgweg in het werkresort van politie Santodorp. De steekpartij vond plaats nabij een locatie in de Charlottenburgweg waar onder andere gedobbeld wordt.

[quads id=1]

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat Oniel en Severino een woordenwisseling kregen met elkaar om een geldbedrag groot Srd 20,-.. Oniel moest Severino dat geldbedrag betalen. De woordenwisseling liep uit de hand waarbij Severino een steen op Oniel zou hebben gegooid.

[quads id=1]

Oniel trok op zijn beurt een scherp voorwerp te voorschijn en stak Severino hiermee in zijn borststreek. Het scherp voorwerp is in het belang van het onderzoek in beslag genomen.

Toen de politie van het bureau Santodorp op de plek van het incident arriveerde vertoonde Severino geen teken van leven meer. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van Severino vast.

Oniel is door omstanders aangehouden en overgedragen aan de politie. Het ontzielde lichaam van Severino, Helderberg is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie voor obductie in beslag genomen.

[quads id=1]

Oniel heeft toegegeven dat hij Severino heeft neergestoken. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld. Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan Kapitale Delicten.

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland