101 nieuwe doden erbij in Nederland – coronavirus video’s

coronavirus Nederland
De nieuwe cijfers van het RIVM zijn zojuist bekend gemaakt! Het aantal doden met het coronavirus blijft helaas nog stijgen, maar het stijgt ietsjes minder snel. Zullen de maatregelen van Premier Rutte dan toch het juiste resultaat opleveren of willen jullie in Nederland toch nog een totale lockdown?
[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de nieuwe video’s die wij voor jullie hebben verzameld. Sommige kinderen in Nederland zijn het zat en willen weer naar school. Bekijk de video daarover samen met je kinderen. Hoe gaat het met jullie kinderen thuis? Willen ze ook liever weer naar school? Of vinden ze het wel prima zo, lekker thuis.

[quads id=1]

Coronavirus Nederland

Nu.nl schreef het volgende: Dodental coronavirus opnieuw gedaald, aantal ziekenhuisopnames vlakt af. Het aantal Nederlandse ziekenhuisopnames van coronapatiënten vlakt af. Het aantal meldingen van overleden patiënten is behoorlijk afgenomen, meldt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) maandag in de dagelijkse update.

101 doden erbij

Er kwamen 101 nieuwe sterfgevallen bij. Dat is minder dan de 164 sterfgevallen op zaterdag en de 115 sterfgevallen op zondag.

[quads id=1]

Tegelijk meldt het RIVM maandag 260 nieuwe ziekenhuisopnames. Dat zijn er iets meer dan zondag (253), maar ten opzichte van de dagen daarvoor (623 op donderdag, 502 op vrijdag en 336 op zaterdag) treedt er wel iets van afvlakking op.

Niet alles van 1 dag

Overigens is het niet zo dat de 101 mensen waar het het RIVM dit keer over bericht, allen in de afgelopen 24 uur zijn overleden. Een sterfgeval wordt namelijk niet altijd direct doorgegeven aan het Rijksinstituut. Regelmatig gebeurt dat pas dagen later. Dat geldt ook voor het aantal nieuwe ziekenhuisopnames

Video’s

[quads id=1]

Kinderen maken zich steeds meer zorgen over het corona-virus. Dat blijkt uit een groot onderzoek van het Jeugdjournaal. Daarin vroegen we ook of jullie school missen en wat jullie van de maatregelen in Nederland vinden.

[quads id=1]

Bron: Nu.nl

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland