Twintiger met coronavirus overleden in Nederland – video

Het is natuurlijk altijd droevig en triest als iemand overlijdt maar als het een jonge persoon betreft komt het extra hard aan. Er is in Nederland een twintiger overleden aan het coronavirus.

[quads id=1]

Het gezegde dat het coronavirus alleen ouderen treft, dat geldt allang niet meer. Het is wel zo dat de meeste slachtoffers ook andere klachten hebben. Bekijk het bericht voor extra informatie. Bekijk hier de video van Fiona (foto). Ze is 26 jaar. Zij wil haar verhaal delen met de wereld.. Zij was overigens gezond toen ze de ziekte kreeg. Veel sterkte aan de nabestaanden van de overledene. Opgelet, dit virus verspreidt zich minder als iedereen zich houdt aan de regels. Dus handen wassen en blijf thuis!!!

[quads id=1]

Twintiger overleden in Nederland

De Stentor Nederland schreef het volgende: Twintiger overleden aan corona: jongste slachtoffer tot nu toe. Er is in Nederland een twintiger overleden aan het coronavirus. Dat bevestigt het RIVM. De exacte leeftijd is niet bekend, maar de persoon is tussen de 25 en 29 jaar oud. Naast Covid-19 was er ook sprake van ‘onderliggend lijden’. Verder zijn er geen details bekend. Ook is onduidelijk op welke datum en in welk ziekenhuis de persoon precies is overleden.

Covid 19

[quads id=1]

In totaal zijn in Nederland nu drie mensen onder de 45 overleden aan corona, blijkt uit cijfers van het RIVM. Zij hadden allen ook andere klachten. Onder hen is ook een persoon tussen de 35 en 39 jaar oud. De meeste mensen die sterven aan Covid-19 zijn ouderen. Ruim 400 van de 1766 doden waren bijvoorbeeld tussen de 80 en 84 jaar oud.

Dalende trend

[quads id=1]

Over het geheel genomen laat het aantal ziekenhuisopnames voor corona in de cijfers van het RIVM een dalende trend zien. Ook het aantal doden lijkt langzaam af te vlakken. De afgelopen 24 uur zijn er 115 mensen gemeld die aan het coronavirus zijn overleden. Dat zijn er een stuk minder dan gisteren, toen 164 slachtoffers gemeld werden. Het aantal ziekenhuisopnames daalde fors, naar 253 stuks.

Niet alleen in Nederland maar ook in andere landen zijn er jongen mensen die ziek zijn en het coronavirus hebben. Bekijk hier de video van Fiona Lowenstein. Zij wil haar verhaal delen met de wereld.

[quads id=1]

Bron: De Stentor Nederland

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected]ienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland