Onze lieve nicht, Gerda Wagiman is overleden in Nederland

overleden Nederland
God plukt altijd zijn mooiste bloemen in zijn tuin. En zij was een van de mooiste

Met deze mooie woorden maken de gezinnen Moesrie, Paiman en Soekhan bekend dat hun mooie nicht, Gerda Lumsden – Wagiman, is overleden in Nederland. Zij is 47 jaar geworden.

Bekijk het bericht voor meer informatie. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle neven en nichten heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

God plukt altijd zijn mooiste bloemen in zijn tuin…En zij was een van de mooiste..Waka boeng

GERDA WAGIMAN.

We lobi joe
😢🙏..RUST ZACHT..❤😢

Met droefheid maken wij het plotselinge heengaan van onze lieve nicht, tante en oma, GERDA LUMSDEN – WAGIMAN in de leeftijd van 47 jaar.

Geboren : 18 – 04 – 1972
Overleden : 01- 04 – 2020 in Nederland

Namens:
Neven:
Hendrik Moesrie en Gezin
Rudie & Ivy Paiman

Nichten
Joyce & Arno Soekhan en gezin
Ivonne Paiman en gezin

😪😪
Wij zullen jou heel erg missen

overleden Nederland

Lees ook: Onze geliefde 47-jarige Gerda Lumsden – Wagiman is overleden in Nederland

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland