Lat met spijkers op de weg doorboort banden pro wagen – politie Suriname

politie Suriname

Echt niet normaal dit. A-sociaal noemen we dit. Men heeft bewust een lat met spijkers op een weg waarover een pro wagen reed geplaatst met het gevolg dat beide voorbanden doorboord werden.

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Denken jullie hieraan: Wie bellen we al we hulp nodig hebben? Inderdaad de politie. Laat de politie haar werk doen aub. Ze zijn er voor ons allemaal. En soms is het een kwestie van leven en dood. Geef het door aan een ieder!!

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Na-apers zijn bezig geweest in Moengo. In navolging van wat asociale personen in andere gebieden in Suriname doen is gebleken dat er na-apers in Moengo zijn.

In Moengo plaatste men onlangs een lat met spijkers dwars onder een zandweg waarover een pro wagen reed met het gevolg dat beide voorbanden doorboord werden.

De politie vraagt aan de plaatselijke gemeenschappen om mee te helpen dit asociaal en crimineel gedrag te bestrijden. Men kan dat doen door alvast hun afkeuring over dat gedrag kenbaar te maken aan: gezinsleden, familie leden, vrienden en kennissen.

[quads id=1]

Bel de politie en geef door de straatnaam en de plek waar zo’n plank met spijkers onder de weg verstopt heeft. Het is bij het doorgeven van de informatie goed om ook door te geven ter hoogte van welk huisnummer of locatie die plank met spijkers onder het zand verstopt is. U mag anoniem bellen naar de plaatselijke politie of op het alarmnummer 115 van de politie Comment Center.

[quads id=1]

Het is in een ieders belang dat de politie beschikt over pro wagens die in rijbare staat verkeren. Als de banden van de pro wagen lek zijn op het moment dat u de politie hard nodig heeft zal de politie niet snel ter plaatse kunnen komen met alle gevolgen van dien.

Aan de mensen in Suriname die dit asociaal en crimineel gedrag vertonen geeft de politie mee dat zij eraan moeten denken dat zij zelf, hun gezinsleden, hun familie of vrienden hulp van de politie nodig kunnen hebben waarbij de politie niet op die hulpverlening zal kunnen reageren omdat de banden van de pro wagen lek zijn.

[quads id=1]

“Veiligheid is een zaak van u en de politie”

Bon: politie Suriname