50 jaar huwelijk voor echtpaar Hathie – Ramautar uit Suriname

getrouwd Suriname
Mooie berichten uit Suriname: Het echtpaar Hathie – Ramautar is 50 jaar getrouwd. Het gezegende echtpaar heeft drie zonen, een dochter en vier kleinkinderen.

[quads id=1]

Dieptepunten in hun leven kennen ze gelukkig niet, maar wel een mooi hoogtepunt. Bekijk de link om meer over hen te lezen. Kijk ook naar de overige foto’s. Wij van FamilieNieuws feliciteren hen van harte en wensen hen enorm veel liefde toe. Helpen jullie mee met de felicitaties?

[quads id=1]

Getrouwd Suriname

BIC Wanica Noordwest schreef het volgende: Districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh heeft op zondag 29 maart het echtpaar Hathie- Ramautar gehuldigd voor hun gouden huwelijk. De burgervader bracht de felicitaties namens president Desi Bouterse en first lady Ingrid Waldring- Bouterse over aan het echtpaar. Zij kregen een gesloten enveloppe en een bloemstuk mee.

50 jaar

Oedaichand Hathie en Sewpatie Ramautar van Leiding 21 A hebben vorige week het feit dat zij vijftig jaar zijn getrouwd, herdacht. Dit is een mijlpaal voor het echtpaar en de familie. Hatie zag het levenslicht op 11 april 1951 in het district Paramaribo. Hij heeft de lagere school tot en met de vijfde klas bezocht.

Na school

[quads id=1]

Nadat hij de school verliet deed hij samen met zijn ouders aan klein landbouw. Op zijn 18-jarige leeftijd trad hij in dienst bij een asfalteringsbedrijf ABC als veldarbeider. Na 2 jaren verliet hij het bedrijf en is in de landbouwsector gegaan. Dit doet hij tot heden. Zijn echtgenote Hathie- Ramautar zag het levenslicht op 13 februari 1951 in het district Suriname, zij heeft de lagere school tot en met de zesde klas bezocht.

4 kleinkinderen

[quads id=1]

Zij heeft 4 jaren als interieurverzorgster gewerkt en daarna een jaar als kokkin. Vanwege gezondheidsreden moest zij stoppen met werken. Zij heeft met veel liefde zorg gedragen voor haar gezin. Het echtpaar heeft drie zonen, een dochter en vier kleinkinderen. Zij hebben geen dieptepunt en zien de geboorte van hun eerste kind als een hoogtepunt.

Bekijk hier de foto’s:

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland