Onze vader, Iwan Damburg, is op zeer lafhartige wijze uit ons leven gerukt in Suriname – foto’s en video

overleden Suriname
Je vader blijft je vader, zo eigen, zo vertrouwd. Je wilt hem niet missen omdat je van hem houdt

De bedroefde Gelvin en Daniella Filé maken mede namens de overige nabestaanden bekend dat hun onvergetelijke papa, Iwan Damburg, op zeer lafhartige wijze uit hun leven is gerukt

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de gedeelde foto’s en video. Let op: De singidey zal MORGEN OM 1500 UUR PLAATSVINDEN. Houdt u aub rekening met de aanpassingen ivm de partiële lockdown. Geef het door aan belanghebbenden.

Wij van FamilieNieuws wensen de kinderen en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Hierbij maken Gelvin Filé en Daniella Filé en gezin bekend dat op lafhartige wijze is heengegaan, hun onvergetelijke vader, grootvader en schoonvader, broer, neef, oom, grootoom en vriend

Iwan Damburg.

Bekijk hieronder de details omtrent de begrafenis en singidey. Geef het door aan belanghebbenden. We vragen een ieder om zich stipt aan de tijd en voorgeschreven regels te houden die op dat moment zullen gelden.

Zondag 5 april: “Singidey”

Singidey van 15u t/m 19u ivm de partiële lockdown.
Na 20.00u zijn wij niet meer aansprakelijk. De familie blijft daarna in besloten kring bijéén.

Maandag 6 april: Uitvaart

Gelegenheid tot afscheid nemen van 12u t/m 14.30u.
Rouwdienst van 14.30u t/m 15.30u.
Ivm met het Corona virus vragen wij u bij het betreden van het erf uw handen te ontsmetten en na afscheid genomen te hebben het erf aub netjes te verlaten.

Alle plechtigheden vinden plaatst aan de Algoeweg nr 7 te Epraimzegen Suriname.

Om 1600u vertrekt het stoffelijk overschot naar de Centrale Markt te Paramaribo en vervolgens naar de R.K. begraafplaats aan de Schietbaanweg waar de teraardebestelling om 1700u zal plaatsvinden.

Na 1600u bestaat er geen mogelijkheid meer om afscheid te nemen.

Wij rekenen op uw medewerking zodat alles een ordelijk verloop kan hebben.
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Namens,
De kinderen

Bekijk de gedeelde video’s en foto’s

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland