President Bouterse condoleert de nabestaanden van de eerste coronavirus dode – live video persconferentie

overleden Suriname

Persoon in Suriname overleden, komen de medicijnen nog etc. Bekijk hier nu live naar de persconferentie ivm coronavirus in Suriname. 1 van de positief geteste personen is vandaag overleden

De president van Suriname condoleert de nabestaanden. Kijk nu direct mee naar de live persconferentie omtrent de recente ontwikkelingen in Suriname.

[quads id=1]

Kijk ook voor meer informatie omtrent de andere maatregelen getroffen door de verschillende ministeries. Bijvoorbeeld: Komen er nog medicijnen naar Suriname vanuit Cuba? Wij van FamilieNieuws condoleren de nabestaanden. De regering vraagt een ieder om het hoofd koel te houden. Sterkte

[quads id=1]

NII Suriname schreef het volgende: President Bouterse condoleert familie COVID-19 overledene. De eerste COVID-19 dode in Suriname is genoteerd. Op vrijdag 3 april 2020 overleed een man die als een der positief besmette personen in Suriname bekend was gemaakt. Op de website van het Nationaal COVID-19 Managementteam is intussen aangegeven dat Suriname 1 COVID-19 overledene telt.

Er komt echter geen wijziging in het aantal positief besmette gevallen, dat op 10 staat. Drie personen zijn intussen uit het ziekenhuis ontslagen, maar moeten nog een week thuis in quarantaine zitten om vervolgens een exit screening te ondergaan. Pas daarna kunnen zij als genezen worden verklaard.

[quads id=1]

In een eerste reactie spreekt president Desiré Bouterse van “droevig nieuws dat COVID-19 het eerste slachtoffer op ons grondgebied heeft gemaakt”. Hij condoleert de familie en tegelijkertijd de gehele Surinaamse gemeenschap met dit verlies. Het staatshoofd waarschuwt dat de COVID-19 crisis in ons land nog lang niet voorbij is.

“We moeten ons voorbereiden op datgene wat ons nog te wachten staat. Weest u alstublieft voorzichtig. Laat u niet besmetten. Neemt u uw voorzorgsmaatregelen om deze verraderlijke ziekte buiten uw huis te houden. God behoede ons allen.” Aldus het Surinaamse staatshoofd.

[quads id=1]

Bekijk hier de video:

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland