Coronadode in Suriname

coronavirus Suriname

Helaas het aantal doden door corona in Suriname is zojuist bijgewerkt op Covid- 19 website. De man die door zijn vrouw was besmet is overleden in het RKZ ziekenhuis te Paramaribo

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

De website van de gemeente deelde het volgende mee:
Dat waar de Surinaamse overheid voor vreesde en waarschuwde, is nu helaas een feit. Het eerste dodelijke slachtoffer als gevolg van het COVID-19 virus is gevallen. Meer informatie hieromtrent tijdens de reguliere persconferentie van het COVID-19 Managementteam, live vanuit de Congreshal. Blijft u afgestemd.

[quads id=1]

Starnieuws Suriname schreef het volgende: Eerste dode aan Covid-19 in Suriname. RS, die in kritieke toestand in het St. Vincentius Ziekenhuis op de intensive care unit werd verpleegd voor Covid-19, is vanmiddag overleden.

Kritieke toestand

[quads id=1]

De directie van het ziekenhuis had eerder op de dag gemeld dat hij helaas in zeer kritieke toestand was. Het was in de samenleving al bekend dat S. er ernstig aan toe was.

Door zijn vrouw

S. is besmet geraakt door zijn vrouw, de eerste persoon die positief getest is in Suriname. Hij was de zevende persoon die positief getest was. Hij was er vanaf het begin ernstig aan toe. Het behandelende team heeft alles gedaan wat mogelijk was om zijn leven te redden.

Naaste familie

[quads id=1]

Starnieuws heeft bevestiging gekregen van zijn heengaan. De naaste familie is al op de hoogte gesteld.

Tot nu toe zijn er tien Covid-19-gevallen geregistreerd in Suriname. Drie van hen zijn intussen negatief getest en zijn in thuisquarantaine.

Intussen is ook de Covid-19 website bijgewerkt.

[quads id=1]

Meer informatie straks tijdens de persconferentie

Bron:
Starnieuws Suriname
https://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/57940

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland