Baby van 6 weken met coronavirus overleden in Amerika – video

baby Amerika
Verschrikkelijk. 9 maanden is de baby gedragen door mama en nu moet ze haar kindje na 6 weken weer verliezen. Het corona virus. Wat een afschuwelijke ziekte

[quads id=1]

Een 6 weken oude baby is vorige week levenloos naar het ziekenhuis in Amerika gebracht. De baby kon niet meer worden gereanimeerd. Het kindje bleek besmet te zijn met het coronavirus. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video erover. Het is vermoedelijk het jongste slachtoffer van het coronavirus ter wereld.

[quads id=1]

Coronavirus Amerika

Nieuws365 schreef het volgende: BABY VAN AMPER ZES WEKEN OUD OVERLEDEN DOOR CORONAVIRUS. In Amerika is een baby van zes weken oud overleden aan het coronavirus. Het kind was afkomstig uit de Amerikaanse staat Connecticut.

[quads id=1]

Gouverneur Ned Lamont maakte het droevige nieuws bekend via social media. “Met hartverscheurende droefheid bevestigen wij het jongste dodelijke slachtoffer in Connecticut ten gevolge van #COVID19”

6 weken

Een pasgeborene was vorige week levenloos naar het ziekenhuis gebracht en kon niet meer worden gereanimeerd”, klinkt het in een tweet.

[quads id=1]

Het gaat vermoedelijk om het jongste slachtoffer van het coronavirus in de hele wereld. Eerder deze week overleed in Gent nog een 12-jarig meisje aan de gevolgen van het virus.

Video

Bekijk hier een video ervan:

baby Amerika

Bron: Nieuws365
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland