Nu meer dan 1300 coronavirus doden in Nederland – Dodental stijgt met 166 – video’s

overleden Nederland

Het aantal mensen dat in Nederland met coronavirus is overleden is met 166 gestegen naar 1.339. Dat heeft het RIVM zojuist bekend gemaakt. Helaas weer een enorme stijging.

[quads id=1]

Opnieuw testten ruim duizend personen positief op het virus. Het totaal aantal gemelde besmettingen komt daarmee op 14.697. Bekijk het bericht voor meer informatie. Handen wassen, handen wassen we kunnen het niet vaak genoeg zeggen. En waarom duurt het zolang om een vaccin te maken? Kijk samen met je kinderen naar de belangrijke nieuwe video’s die we verzameld hebben. Geef het door aan een ieder!! Be safe <3

[quads id=1]

Coronavirus Nederland

Nu.nl schreef het volgende: 166 nieuwe sterfgevallen door coronavirus, 625 nieuwe ziekenhuisopnames
02 april 2020 13:59

Het aantal mensen dat in Nederland is overleden aan de gevolgen van het coronavirus is met 166 gestegen naar 1.339. Nog eens 625 coronapatiënten zijn in het ziekenhuis opgenomen, meldt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) donderdag in de dagelijkse update.

Nieuwe doden

Woensdag kwamen er nog 134 nieuwe sterfgevallen bij en namen ziekenhuizen gezamenlijk 447 nieuwe coronapatiënten op. In totaal zijn nu 5.784 met het coronavirus besmette mensen opgenomen (geweest) in het ziekenhuis.

[quads id=1]

Volgens de laatste cijfers liggen op dit moment bijna 1.190 patiënten op de intensive care (ic). Dat zijn er ongeveer veertig meer dan woensdag rond deze tijd, blijkt uit cijfers van de Nationale Intensive Care Evaluatie (NICE), die worden aangeleverd door de ic’s zelf en meerdere keren per dag worden bijgewerkt.

Binnengekomen meldingen

De nieuwe cijfers van het RIVM betreffen niet de daadwerkelijke toename van het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen. Het gaat alleen om de meldingen die zijn binnengekomen bij het instituut en daar zit een vertraging in. Desondanks lijken de eerste effecten van de maatregelen zichtbaar te worden, aldus het RIVM.

[quads id=1]

Niet iedereen getest

Opnieuw testten ruim duizend personen positief op het virus. Het totaal aantal gemelde besmettingen komt daarmee op 14.697. Deze aantallen liggen in werkelijkheid hoger, omdat lang niet iedereen met symptomen getest wordt.

Video’s:

Bron: NU.nl

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland