Belangrijk: De nieuwe symptomen van het coronavirus – hou ze in de gaten – covid-19 Suriname

coronavirus Suriname
Opgelet! Eerder werd genoemd dat mensen met het coronavirus last kunnen krijgen van koorts, hoesten en niezen. Maar er zijn meerdere symptomen bijgekomen.

[quads id=1]

Vermoeidheid is er 1 van. Bekijk het officiële bericht van de regering Suriname om meer te lezen over de andere symptomen. Kijk ook naar een video hierover. Kijk ook naar het verhaal van Annie. De tiener vertelt samen met haar moeder over de symptomen. Deel het met iedereen zodat ze op de hoogte zijn!

[quads id=1]

Coronavirus Suriname

De Covid-19 Suriname website schreef het volgende: COVID-19 kent nieuwe symptomen. Dagelijks komt er nieuwe informatie bij over het COVID-19 virus. De samenleving wordt verzocht nu ook alert te zijn bij symptomen als vermoeidheid, kriebels in de keel, smaak- en/of reukverlies. Dit zijn nieuwe symptomen die zijn toegevoegd aan de eerdere, zoals koorts, hoesten en niezen.

Buitenland

[quads id=1]

Degenen die pas naar het buitenland zijn geweest of in contact zijn gekomen met een COVID-19 positief geteste persoon, worden verzocht contact op te nemen met hun huisarts of de speciale hulplijn 178. Geef ht door aan anderen

Video’s:

[quads id=1]

Luister hier naar het verhaal van Annie. Zij vertelt over de symptomen:

[quads id=1]

Bron: Covid-19 Suriname website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland